Natuursteen vloer reinigen
bij Mister KOOL’s

Natuurstenen vloer laten reinigen

Wil je jouw natuurstenen vloer laten reinigen, zodat je nog jarenlang kan genieten van jouw prachtige vloer? Dan ben je bij Mister KOOL’s aan het juiste adres! Mister KOOL’s heeft meer dan 25 jaar ervaring in het reinigen van natuursteen vloeren, zowel voor de particulieren- als de zakelijke markt. Wij zijn actief in heel Nederland en komen graag geheel vrijblijvend bij jou langs voor een geheel vrijblijvende inspectie en offerte op maat. Interesse? Maak online een afspraak of vraag online een offerte aan.

Direct offerte aanvragen

Na
Natuurstenen vloer voor behandeling
Voor
Natuurstenen vloer na behandeling

De soorten natuurstenen vloeren die je kunt laten reinigen

Mister KOOL’s is meer dan 25 jaar dé specialist in het reinigen van natuurstenen vloeren. Je kunt in heel Nederland en België terecht om de volgende natuurstenen vloeren te laten reinigen:

Interesse in het reinigen van één van bovenstaande vloeren? Bezoek één van bovenstaande pagina’s voor specifieke informatie over het type vloer. Staat jouw natuursteen vloer er niet bij? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0478 569750 of te mailen naar bureau@misterkools.nl.

Natuurstenen vloer laten reinigen door Mister Kool's

Benieuwd naar wat wij doen om jouw natuurstenen vloer te reinigen? Bij het reinigen van de vloer komt veel kijken. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe wij te werk gaan.

 • We starten met het duurzaam reinigen en ontvetten van jouw natuurstenen vloer. Hierdoor is de vloer kaal, dof en klaar voor de volgende stap.
 • Hierna volgt de machinale bewerking van de vloer. Deze bestaat uit het verwijderen van lichte beschadigingen en indien van toepassing het egaal maken van de vloer. Dit proces wordt ook wel natuursteen schuren genoemd. Per type natuursteen kan de machinale bewerking anders zijn.
 • Vervolgens gaan we het natuursteen kristalliseren. Door middel van zuurpoeder kunnen we het natuursteen polijsten en hierdoor wordt de glans in uw vloer hersteld. Je kunt zelf de glans bepalen. De glans is afhankelijk van de steensoort en dus de hardheid ervan. Het kristalliseren zorgt voor het duurzaam sluiten van het natuursteen waardoor het makkelijker is in onderhoud en beter bestand is tegen het indringen van vuil.
 • Tenslotte wordt het natuursteen gereinigd om slijpresten te verwijderen, zodat de vloer klaar is om af te werken. Het afwerken wordt ook wel natuursteen impregneren genoemd. De poriën worden hierdoor dichtgezet, zodat vuil niet meer in de steen kan trekken. Met een onderhoudsmiddel passend bij uw vloer zorgt u dat vervolgens jarenlang zelf uw vloer kunt blijven onderhouden. 

Contact opnemen

Waarom jouw natuurstenen vloer laten reinigen door Mister KOOL's?

Ons team bestaat uit ervaren onderhoudsspecialisten. Zij gaan daarom graag voor jou aan de slag. Wij behandelen allerlei soorten natuursteen voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt in heel Nederland. Wat wij kunnen garanderen.

 • We komen altijd eerst vrijblijvend langs om de vloer te beoordelen en indien gewenst, dan zetten we ook een representatieve test met het te verwachten eindresultaat
 • We maken in onze offerte altijd een uitvoer- en onderhoudsplan met de exacte investeringsspecificatie vooraf
 • Minimale overlast van onze werkzaamheden (altijd in goed vooraf overleg!)
 • Na onze behandeling is je vloer weer schoon en makkelijker te onderhouden
 • Langere levensduur door het juiste onderhoud
 • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
 • De uitstraling blijft behouden
 • Bij vragen en/of onduidelijkheden staan we altijd voor je klaar met advies

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Over Mister KOOL's

Sinds 1996 is Mister KOOL’s gespecialiseerd in het reinigen van vloeren en meubelen, waaronder ook in natuursteen vloeren. Wij willen ons niet als schoonmaakbedrijf profileren, maar als een echte specialist. Mister KOOLs gaat namelijk verder dan alléén schoonmaken. Ons team bestaat enkel uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan onze normen en waarden te voldoen. Mede daardoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen, die je van ons verwacht! Meer informatie lezen over Mister KOOLs? Bezoek dan onze over ons pagina. 

Natuursteen laten reinigen, wat vinden onze klanten?

Al meer dan 25 jaar hebben wij onze klanten mogen helpen met het reinigen van hun natuurvloer, zowel marmeren vloeren, als terrazzovloeren, granieten vloeren en leisteen vloeren. Veel klanten hebben een referentie achtergelaten en bevelen ons aan! Bekijk hier onze referenties.

Jouw natuurstenen vloer laten reinigen door Mister KOOL's?

Enthousiast geraakt van onze werkwijze en klaar om jouw natuursteen vloer te laten reinigen? Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Liever direct een offerte ontvangen? Dat kan ook! Vraag geheel vrijblijvend online een offerte aan.

Direct offerte aanvragen

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!