Headerafbeelding
Over Mister KOOL’s

Mister KOOL’s specialist in duurzaam reinigen

Sinds 1996 is Mister KOOL’s gespecialiseerd in het reinigen van vloeren en meubelen. We zijn geen schoonmaakbedrijf maar een echte specialist. Mister KOOL’s gaat namelijk verder dan alléén schoonmaken. Op deze pagina krijgt je meer informatie op welke wijze en waarom dit tot stand is gekomen.
Ons team bestaat enkel uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan onze normen en waarden te voldoen. Mede daardoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen, die je van ons verwacht!

Mister Kools afbeelding
Mister Kools afbeelding

Onze aanpak

Met specialisme, kennis, persoonlijke aandacht en flexibiliteit helpen wij je graag verder. Als je een probleem of een vraag hebt over reinigen, neemt gewoon contact met ons op. Één van onze specialisten komt dan bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt de vloer beoordeeld zodat een schematisch plan van aanpak kan worden gemaakt. De wensen en behoeften van de klant staan daarbij centraal! Na het kennismakingsgesprek ontvang je vrijblijvend een offerte. Je beslist natuurlijk zelf of je de reiniging en het onderhoud wilt laten uitvoeren.

contact opnemen

Geschiedenis

In 1987 werd Mister KOOL’s opgericht. Bekend door het zelf ontwikkelde systeem voor reiniging van tapijt- en meubelstoffen.

De huidige eigenaar, Peter Frenken nam het bedrijf in 1996 over. Hij breidde de werkzaamheden uit met het reinigen van andere soorten vloeren. De eerste medewerkers kwamen vanaf dat jaar ook in dienst.

Door de sterke groei en ruimtegebrek de jaren daarna, verhuisde Mister KOOL`s een aantal keer. Sinds 2001 is het bedrijf gevestigd op de huidige locatie in Wanssum (gemeente Venray).
Door te blijven investeren in de kennis en vaardigheden van de medewerkers op het gebied van nieuwe technieken en producten, kan mister KOOL`s inmiddels een breed pakket aan specialistische diensten aanbieden.

Je kunt niet alleen voor reinigen van tapijt, vloekleden en meubelen bij ons terecht, ook voor onderhoud, schuren/slijpen van linoleum, marmer/natuursteen en parket. Onderhoud en aanbrengen van 2 component coating op giet en PVC vloeren is zo`n specialisme. Door goed en regelmatig onderhoud zien vloeren er langer verzorgd uit en gaan veel langer mee “onderhoud is behoud”!

Mister KOOL`s werkt voor bedrijven, instellingen en particulieren. Uitgangspunt hierbij is dat de vraag van de klant centraal staat.
Ons team bestaat uit deskundige vakmensen die de werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast zorgt een klein team op kantoor voor een goede planning en vlotte en op maat gesneden communicatie met opdrachtgevers.

Mister Kools afbeelding
Actief in heel Nederland

Elke aanvraag wordt beoordeeld en indien gewenst komt een specialist vrijblijvend langs voor een opname, de benodigde uitleg en offerte.

Meer dan 25 jaar ervaring

Sinds 1996 is Mister KOOL`s gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van vloeren en meubels voor de zakelijke en particuliere markt. Vernieuwing in techniek, uitvoer en kwaliteit staan centraal.

Vakkundige medewerkers

Ons team bestaat uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan de geldende norm te voldoen.

Specialist in het herstellen van vloeren

Onderhoud is behoud. Wij zorgen ervoor dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet of we maken een onderhoudsplan voor een blijvend goed resultaat.

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2022 - Mister Kool's
Created by