Headerafbeelding
Over Mister KOOL’s

Mister KOOL’s specialist in duurzaam reinigen

Sinds 1996 is Mister KOOL’s gespecialiseerd in het reinigen van vloeren en meubelen. Het bedrijf wil zich niet als schoonmaakbedrijf profileren, maar als een echte specialist. Mister KOOL’s gaat namelijk verder dan alléén schoonmaken. Op deze pagina krijgt u meer informatie op welke wijze en waarom dit tot stand is gekomen.
Ons team bestaat enkel uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan onze normen en waarden te voldoen. Mede daardoor kunnen we onze kwaliteit waarborgen, die u van ons verwacht!

Mister Kools afbeelding
Mister Kools afbeelding

Onze aanpak

Met specialisme, kennis, persoonlijke aandacht en flexibiliteit helpen wij je graag verder. Als je een probleem of een vraag hebt over reinigen, neem gewoon contact met ons op. Één van onze medewerkers komt dan langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt de vloer beoordeeld zodat een schematisch plan van aanpak kan worden gemaakt. Jouw wensen en behoeften staan daarbij centraal! Na het kennismakingsgesprek ontvang je vrijblijvend een offerte. Je beslist natuurlijk zelf of je de reiniging en het onderhoud wilt laten uitvoeren.

contact opnemen

Geschiedenis

In 1987 werd Mister KOOL’s opgericht. De organisatie staat bekend om het zelf ontwikkelde systeem van tapijt- en meubelstoffen reiniging, namelijk met de koolzuurmethode. Door deze methode drogen tapijten en  meubels drie maal sneller dan een normale reiniging. Mister KOOL’s heeft meer dan 200 franchise vestigingen over de hele wereld.

In 1996 werd één van de Mister KOOL’s vestigingen overgenomen door Peter Frenken. Het bedrijf stond tot die tijd bekend als een eenmanszaak die alléén tapijt en meubelstoffen reinigt voor de particuliere markt.

Ondertussen is Mister KOOL’s in Venray uitgegroeid tot een zelfstandige en professionele organisatie met vijf reinigingsspecialisten. De organisatie heeft zich daarnaast uitgebreid tot een specialist van alle vloeren soorten en meubelstoffen op de particuliere en bedrijvenmarkt.

Mister Kools afbeelding
Actief in heel Nederland

Elke aanvraag wordt beoordeeld en indien gewenst komt een specialist vrijblijvend langs voor een opname, de benodigde uitleg en offerte.

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds 1996 is Mister KOOL`s gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van vloeren en meubels voor de zakelijke en particuliere markt. Vernieuwing in techniek, uitvoer en kwaliteit staan centraal.

Vakkundige medewerkers

Ons team bestaat uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan de geldende norm te voldoen.

Specialist in het herstellen van vloeren

Onderhoud is behoud. Wij zorgen ervoor dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet of we maken een onderhoudsplan voor een blijvend goed resultaat.

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2020 - Mister Kool's
Created by