Over Mister KOOL’s

Mister KOOL’s specialist in duurzaam reinigen

Sinds 1996 is Mister KOOL’s gespecialiseerd in het reinigen van vloeren en meubelen. Wij willen ons niet als schoonmaakbedrijf profileren, maar als een echte specialist. Mister KOOL’s gaat namelijk verder dan alléén schoonmaken. Op deze pagina krijgt je meer informatie op welke wijze en waarom dit tot stand is gekomen.
Ons team bestaat enkel uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan onze normen en waarden te voldoen. Mede daardoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen, die je van ons verwacht!

Mister Kool's specialist in duurzaam reinigen

Onze aanpak

Met specialisme, kennis, persoonlijke aandacht en flexibiliteit helpen wij je graag verder. Als je een probleem of een vraag hebt over reinigen, neemt gewoon contact met ons op. Één van onze specialisten komt dan bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt de vloer beoordeeld zodat een schematisch plan van aanpak kan worden gemaakt. De wensen en behoeften van de klant staan daarbij centraal! Na het kennismakingsgesprek ontvang je vrijblijvend een offerte. Je beslist natuurlijk zelf of je de reiniging en het onderhoud wilt laten uitvoeren.

contact opnemen

Onze aanpak

Geschiedenis

In 1987 werd Mister KOOL’s opgericht. Bekend door het zelf ontwikkelde systeem voor reiniging van tapijt- en meubelstoffen.

In 1996 werd Mister KOOL’s overgenomen door Peter Frenken. Vanaf die tijd heeft het bedrijf zich breder geprofileerd met de slogan "vloeren en meubels". In 1998 werd bedrijf en privé verhuisd naar het voormalig agrarische bedrijf van Peter zijn ouders in Nieuwe Bergen. In 1999 is hier uitgebreid met een kantoor en werkruimte die zijn gerealiseerd. De eerste personeelsleden kwamen toen in het bedrijf werken.

Door de sterke groei en ruimte gebrek in 2001 werd in Wanssum (gemeente Venray) een bedrijfswoning met bijbehorende bedrijfskavel aangekocht waar in 2002 een nieuwe bedrijfspand werd gerealiseerd. In 2007 is dit pand uitgebreid aan de achterzijde voor extra opslagruimte. Vanaf 2002 is gestaag gewerkt aan bedrijf en organisatie en is gestage groei gerealiseerd. 

Voor tapijt en meubelreiniging zijn door de jaren technieken uitgebreid en veranderd naar de huidige maatstaaf. Het pakket diensten voor reiniging en onderhoud van vloeren is breder geworden, van linoleum, marmer/natuursteen en 2 component coaten van giet en PVC vloeren tot parketonderhoud. Het werk aan vloer en meubels moet specialistisch van aard zijn waardoor we een toegevoegde waarde kunnen zijn voor behoud hiervan bij bedrijven, instellingen en particulieren.

Een klein team mensen op kantoor is verantwoordelijk voor planning en aansturing en daarnaast het goed filteren om tot een snelle afwikkeling te komen hetzij met een bezoek of direct een offerte. De klant centraal is de filosofie. 

Geschiedenis Mister Kool's

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam