Headerafbeelding
Vloeren laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Vloeren reinigen bij Mister Kool's

Je hebt een prachtige vloer maar door gebruik heeft deze niet meer de uitstraling die hij ooit had. Mister KOOL`s is in staat de oorspronkelijke uitstraling te herstellen. Of het nu jouw vaste vloerbedekking, karpet of Perzisch tapijt betreft. Of natuurstenen vloer zoals marmer en leisteen, we kunnen veel! Zelfs PVC en linoleum vloeren kunnen wij met een 2 componenten coatings techniek herstellen. Maar ook de standaard onderhoudsmethode is mogelijk.

Dit doen wij zowel voor de zakelijk als particuliere markt van 5 tot 5.000m².

Offerte aanvragen

Mister Kool's behandeling

Jouw vloer weer als nieuw!

Door flinke vervuiling, krassen of beschadigingen kan een natuurstenen en houten vloer zijn oorspronkelijke uitstraling verliezen wat zonde is van zo’n mooie duurzame vloer. 
Tijdens de wekelijkse schoonmaakroutine zal hardnekkig vuil zich niet geheel laten verwijderen. Het is erg belangrijk dat de juiste schoonmaakmiddelen worden gebruikt en het contact met zure stoffen (zoals van frisdrank en fruitsappen) zo veel mogelijk beperkt wordt om beschadiging te voorkomen. 
Ondanks het zo goed mogelijk verzorgen van de vloer zal na verloop van tijd vuil zich toch ophopen. Daarnaast verkleuren ook de voegen in de loop der jaren door vuiligheid die op een gegeven moment zich niet meer eenvoudig laat verwijderen.

contact opnemen

Daarom kies je voor Mister Kool's

Actief in heel Nederland

Elke aanvraag wordt beoordeeld en indien gewenst komt een specialist vrijblijvend langs voor een opname, de benodigde uitleg en offerte.

Meer dan 25 jaar ervaring

Sinds 1996 is Mister KOOL`s gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van vloeren en meubels voor de zakelijke en particuliere markt. Vernieuwing in techniek, uitvoer en kwaliteit staan centraal.

Vakkundige medewerkers

Ons team bestaat uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan de geldende norm te voldoen.

Specialist in het herstellen van vloeren

Onderhoud is behoud. Wij zorgen ervoor dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet of we maken een onderhoudsplan voor een blijvend goed resultaat.

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2022 - Mister Kool's
Created by