Vloeren laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Vloeren reinigen bij Mister Kool's

Je hebt een prachtige vloer maar door gebruik heeft deze niet meer de uitstraling die hij ooit had. Mister KOOL`s is in staat de oorspronkelijke uitstraling te herstellen. Of het nu jouw vaste vloerbedekking, vloerkleden of Perzisch tapijt betreft. Of natuurstenen vloer zoals marmer en leisteen, we kunnen veel! Zelfs PVC en linoleum vloeren kunnen wij met een 2 componenten coatings techniek herstellen. Maar ook de standaard onderhoudsmethode is mogelijk.

Dit doen wij zowel voor de zakelijk als particuliere markt van 5 tot 5.000m².

Offerte aanvragen

Vloeren laten reinigen door Mister Kool's
Vloeren laten reinigen door Mister Kool's
Vloeren laten reinigen door Mister Kool's
Vloeren laten reinigen door Mister Kool's

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Jouw vloer weer stralend mooi!

Door flinke vervuiling, krassen of beschadigingen kan een natuurstenen en houten vloer zijn oorspronkelijke uitstraling verliezen wat zonde is van zo’n mooie duurzame vloer. 
Tijdens de wekelijkse schoonmaakroutine zal hardnekkig vuil zich niet geheel laten verwijderen. Het is erg belangrijk dat de juiste schoonmaakmiddelen worden gebruikt en het contact met zure stoffen (zoals van frisdrank en fruitsappen) zo veel mogelijk beperkt wordt om beschadiging te voorkomen. 
Ondanks het zo goed mogelijk verzorgen van de vloer zal na verloop van tijd vuil zich toch ophopen. Daarnaast verkleuren ook de voegen in de loop der jaren door vuiligheid die op een gegeven moment zich niet meer eenvoudig laat verwijderen.

Contact opnemen

Vraag hier je offerte aan!

Snel een offerte aanvragen voor uw meubel of vloer? Dat kan hieronder.

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!