Bureaustoel laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Bureaustoel laten reinigen

Heb je jouw gestoffeerde bureaustoel al eens laten reinigen? Is het antwoord hierop nee, dan wordt het hoog tijd om de bureaustoelen in jouw kantoor of bedrijfspand eens te laten reinigen!  Vaak worden kantoren dagelijks of een aantal keren per week schoongemaakt. Hierbij worden de bureaus, de vloer en de toiletten gereinigd. De bureaustoelen worden hierbij vaak overgeslagen, vergeten of alleen de armleuningen worden gereinigd. 

Een bureaustoel wordt intensief gebruikt en vaak door meerdere personen gebruikt. Ook wordt er regelmatig gegeten achter het bureau. Gedurende de jaren hopen al deze etensresten, vetten, stof en vuil zich op. Wanneer je dit niet op tijd laat reinigen, dan kan dit de kwaliteit en de structuur van de bekleding aantasten. Tevens kunnen zich diverse ziekteverwekkers en bacteriën ontwikkelen op de stof. Dit komt de hygiëne niet ten goede. Wil je graag jouw bureaustoelen laten reinigen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Direct offerte aanvragen

Bureaustoel reiniging door Mister KOOL’s

De methode bij een bureaustoel reiniging hangt af van de stof en de vezels van de bureaustoel. Ook de mate van vervuiling speelt hierbij een rol. Om de methode te bepalen van reiniging komen we graag vrijblijvend bij je langs. Aan de hand van deze vrijblijvende opname kunnen we een geschikte offerte op maat voor je maken. Ook is het mogelijk om eventueel foto’s door te sturen.

Bureaustoelen laten reinigen op kantoor

Graag voeren wij de bureaustoelen reiniging uit in het bedrijfspand of op kantoor. Wij begrijpen dat bureaustoelen intensief gebruikt worden en onmisbaar zijn. Daarom kunnen we buiten kantooruren of op zaterdagen de bureaustoelen reinigen. De bureaustoelen zijn de dag erna weer opgedroogd en dus normaal bruikbaar.

Direct offerte aanvragen

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Jouw voordelen bij bureaustoelen laten reinigen

  • Bureaustoelen ter plekke laten reinigen op kantoor of in het bedrijfspand
  • Reiniging mogelijk buiten kantoortijden en op zaterdag
  • Schoon meubilair zorgt voor een betere hygiëne en gezondheid
  • De uitstraling blijft behouden
  • De levensduur van de bureaustoel is langer
  • Er is geen snellere vervuiling
  • Jouw bureaustoelen zijn optimaal schoon

Enthousiast geraakt van onze werkwijze en klaar om jouw bureaustoelen te laten reinigen? Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Liever direct een offerte ontvangen? Dat kan ook! Vraag geheel vrijblijvend online een offerte aan.

Direct offerte aanvragen

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!