Vloeren laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Dr. Schutz preferred applicators bij Mister Kool's

vloeren zoals PVC, linoleum, tapijt, laminaat en parket. Dit komt mede doordat Mister KOOL’s, als één van de weinige bedrijven in de vloerenonderhoud branche, zich preferred applicator van Dr. Schutz mag noemen.

Dr. Schutz is een familiebedrijf opgericht in 1955. Het bedrijf legt zich met name toe op kwalitatief hoogwaardige vloerreinigers en beschermlagen in de vorm van polymeren en coatings.

Mister Kool's behandeling

Welke voordelen brengt dit mee

Bij Mister KOOL’s krijg je:

  • persoonlijk en vakkundig advies
  • professionele reiniging
  • degelijke toplagen
  • vakbekwame medewerkers (met Dr. Schutz-opleiding)
  • optimale service en garantie
  • creatieve en innovatieve productsystemen

Lees hieronder meer over de gespecialiseerde Dr. Schutz diensten die Mister KOOL's voor zowel particulieren als zakelijke klanten te bieden heeft. Of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Dr. Schutz heeft zes professionele PU coatings ontwikkeld. Elke coating heeft zijn eigen functie en bescherming. Deze coatings worden veelal bij speciale vloeren en/of ernstige slijtage of situaties gebruikt. Denk hierbij aan vloeren in bijvoorbeeld; ziekenhuizen, autogarages, kapperszaken enzovoorts.

contact opnemen

Mister Kool's behandeling

Één component PU Topcoat

De Eén component topcoat is zeer slijtvast en daarom speciaal ontwikkeld voor vloeren die snel kunnen bekrassen en beschadigen. Denk bijvoorbeeld aan vloeren in magazijnen waar machines rijden met pallets of basisscholen en kinderopvangcentra waar kinderen in de zandbak spelen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarbij factoren versneld krassen en sporen kunnen veroorzaken. De ijzersterke en flexibele topcoat is dé ideale oplossing voor deze vloeren. De topcoat zal de uitstraling vanjouw vloer op lange termijn verbeteren en is in eerste instantie ontwikkeld om jouw vloer maximaal te beschermen!

Direct offerte aanvragen

Twee COMPONENTEN PU Color

Wij bieden vloerkleurende systemen waarbij je uit vele opties kunt kiezen. Zo kun je de vloer een metamorfose laten ondergaan door het aanbrengen van een kleursysteem. Hiermee geef je een optisch oude afgeschreven vloer in één keer een nieuw uiterlijk, in een kort tijdsbestek (1 tot 2 dagen). Het is duurzaam, je geeft de vloer een tweede leven en dit is natuurlijk ook zeer kostenbesparend. Geen sloopkosten, geen dagen durende opbouwsystemen maar een snel hergebruik en een compleet nieuwe look.

Natuurlijk kun je ook de optiek van een goede vloer laten veranderen. Zelfs het maken van

kunstvloeren is mogelijk met dit systeem. Let op: een strakke en gladde ondervloer is een vereiste.

Waar kunnen deze kleursystemen op worden toegepast?

  • Oude gietvloeren
  • Linoleum vloeren
  • Vinylvloeren
  • Betonvloeren

Twee COMPONENTEN PU Protector

Deze professionele twee componenten polymeer op basis van PU geeft een zeer sterke bescherming aan alle elastische vloeren. De coating is in hoge mate chemicaliën bestendig en beschermt langdurig tegen slijtage. De polymeer voldoet aan de eisen Din 18032 voor sportvloeren en is tevens antislip.

Twee COMPONENTEN PU Anticolor

Deze speciale polymeer geeft een zeer hoge bescherming tegen kleurende chemicaliën zoals haarverfmiddelen, desinfecteermiddelen enzovoorts. Daarnaast stopt de polymeer weekmakers (uit rubber) zodat er geen migratie plaatsvindt. De vloer is dus maximaal beschermd tegen rubbersporen van bijvoorbeeld schoenen of autobanden.

Twee COMPONENTEN PU Antislip

Zoals de naam van het product al zegt; PU Antislip. Deze twee componenten polymeer zorgt ervoor dat de vloer weer geheel antislip en beschermd is. De antislip laag zorgt voor een verkleining van de kans op uitglijden of vallen.

Twee COMPONENTEN PU ESD

Een vonk of elektrostatische ontlading (ook wel ESD genoemd) is een kortdurende elektrische stroom die al dan niet onbedoeld, door een in principe niet geleidend medium heen gaat. Deze stroom kan beschadigingen aanrichten aan chips in elektronische apparatuur. Met deze ESD coating wordt jouw vloer maximaal beschermd tegen elektrostatische ontladingen en mogelijke beschadigingen aan alle apparatuur.

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam