Gietvloer laten rschoonmaken
bij Mister KOOL`s

Gietvloer onderhoud

Heb je een gietvloer in je huis of in het bedrijfspand? Is deze vervuild? Geen nood! Mister KOOL’s weet exact hoe je de gietvloer moet schoonmaken en onderhouden, maar laten we beginnen met de gietvloer schoonmaken. Door het gebruik van de vloer, komen er vanzelf vervuiling en beschadigingen in. Deze moeten gereinigd en hersteld worden. Zo krijg je weer een strakke gietvloer van epoxy of polyurethaan.

Gietvloer professioneel laten reinigen

Een gietvloer heeft een twee componenten toplaag. Regelmatig komt het voor dat deze toplaag van de gietvloer gereinigd moet worden. De toplaag wordt door Mister KOOL’s grondig gereinigd en waar nodig bijgewerkt met een twee componenten coating. Ook is het mogelijk om de vloer nadien te laten bijrollen. Zo krijg je de oorspronkelijke uitstraling weer terug.

Offerte aanvragen

gietvloer reinigen
gietvloer reinigen

Waarom jouw gietvloer laten reinigen door Mister KOOL's

  • persoonlijk en vakkundig advies
  • professionele gietvloeren reiniging
  • degelijke toplagen
  • vakbekwame medewerkers
  • optimale service en garantie
  • creatieve en innovatieve productsystemen

Regelmatig onderhoud aan de gietvloer

Om je vloer strak en als nieuw te laten ogen, doe je er goed aan om regelmatig onderhoud te laten plegen. Daarvoor komen wij graag een keer langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Hierbij kijken we naar de staat en natuurlijk naar wat jij wilt. Ook geven we je nog vrijblijvend advies in krasvrije wielen en pootsystemen, welke we ook toe kunnen passen.

contact opnemen

Mister Kool's behandeling

Gietvloer onderhoud door een specialist?

Als je er voor kiest om de vloer te laten reinigen door Mister Kool’s, dan ga je in zee met een professional. Wij komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken en een plan op te stellen. Ook bieden we de mogelijkheid voor bedrijven om buiten kantooruren de vloeren te laten reinigen. Dit zorgt er voor dat je er geen tot weinig hinder van ondervind. Zo krijg je weer de stralende vloer zoals je hem kocht.

Direct offerte aanvragen

Mister KOOL's: specialist in gietvloer onderhoud

Sinds 1996 is Mister KOOL’s gespecialiseerd in het reinigen van vloeren en meubelen, waaronder ook verschillende soorten gietvloeren, zoals betonlook gietvloeren en epoxy gietvloeren. Wij willen ons niet als schoonmaakbedrijf profileren, maar als een echte specialist. Mister KOOL's gaat namelijk verder dan alléén schoonmaken. Ons team bestaat enkel uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan onze normen en waarden te voldoen. Mede daardoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen, die je van ons verwacht! Meer informatie lezen over Mister KOOL's? Bezoek dan onze over ons pagina.

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam