Hoogpolig tapijt reinigen bij Mister KOOL'S

Hoogpolig tapijt reinigen

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf dat grondig jouw hoogpolig tapijt kan reinigen? Bij Mister KOOL’s beschikken we over de juiste machines waardoor we de vlekken en vieze geurtjes kunnen verwijderen. Stofzuigen is vaak niet genoeg om je tapijt goed schoon te maken omdat het stof en vuil zich in het tapijt trekt. De specialisten van Mister KOOL’s gaan graag aan de slag voor je. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Direct offerte aanvragen

Jouw hoogpolig tapijt laten reinigen door Mister Kool’s?

Het laten reinigen kan nogal een intensieve, maar soms ook nauwlettende klus zijn. Het is dan ook belangrijk dat je het overlaat aan de echte professionals. De specialisten van Mister KOOL’s hebben een speciale werkwijze om een hoogpolig tapijt te reinigen. We zullen kort de stappen vertellen hoe wij een hoogpolig tapijt reinigen. 

  • Eerst zullen de specialisten van Mister Kool’s het hoogpolig tapijt grondig inspecteren zodat de werkzaamheden erop afgestemd kunnen worden.  
  • Daarna kloppen we zoveel mogelijk zand uit het tapijt. 
  • Hierna behandelen we eerst de  de intensief vervuilde delen en/of vlekken. 
  • Jouw hoogpolig tapijt zal vervolgens machinaal geborsteld worden zodat het vuil loslaat. 
  • Bij de volgende stap spuiten we met hogedruk water in het stof, waardoor het vuil omhoogkomt. Dit zuigen we dan direct weer weg.  
  • Hierna zal het tapijt moeten drogen. Als je hoogpolig tapijt eenmaal droog is zullen er nog enkele stappen gevolgd worden om het resultaat te verbeteren. 

Waarom kiezen voor Mister Kool’s?

Al meer dan 25 jaar zijn wij dé specialist in het reinigen van een hoogpolige tapijten. Iedere specialist is voorzien van de benodigde kennis zodat wij jouw tapijt professioneel kunnen reinigen. Bij ons heeft u minimale overlast van onze werkzaamheden en zal er in overleg gewerkt worden. Door onze duurzame en goede onderhoudsmiddelen zal je tapijt weer gaan stralen.  

Direct offerte aanvragen

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

De kosten van een hoogpolig tapijt laten reinigen

Ben je benieuwd hoeveel het gaat kosten? De kosten van het laten reinigen van een hoogpolig tapijt zijn afhankelijk van het type vervuiling, het soort tapijt en het aantal vierkante meters. We komen graag bij je langs om het tapijt te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken! 

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam