Meubels laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Bank laten reinigen

Is je bankstel vies en wil je deze laten schoonmaken? Bij Mister KOOL’s ben je aan het juiste adres! Dankzij onze reinigingsmiddelen en jarenlange ervaring zijn wij in staat om je stoffen bank op een professionele wijzen schoon te maken. Mensen kiezen voor Mister KOOL’s om de volgende redenen:

  • Je bankstel wordt grondig schoongemaakt
  • We kunnen je bank ophalen en terugbrengen
  • We kunnen de schoonmaakwerkzaamheden op locatie uitvoeren
  • Wij zijn landelijk actief
  • We hebben de benodigde expertise en tools in huis
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • De levensduur van je bankstel wordt verlengd

Bijna elk bankstel is te reinigen. Wil jij weten of wij ook jouw bank schoon kunnen maken? Neem dan contact op voor advies en een offerte op maat.

0478 569 750
bureau@misterkools.nl

Bank professioneel laten reinigen

Het bankstel in huis is een van de meest gebruikte meubels en maak een groot deel uit van de eerste indruk van je bezoekers. Doordat veel mensen op je bank gaat zitten, wordt deze frequent blootgesteld aan vervuiling. Laat uw bankstel daarom regelmatig reinigen.
Gedurende de jaren hopen stof, vuil en vetten zich op. Wanneer dit niet tijdig verwijderd wordt, tast dit de kwaliteit en structuur van de bekleding aan. Ook kan het onaangename geurtjes met zich meebrengen. Mister KOOL’s zorgt voor een frisse dieptereiniging van jouw meubilair waarmee vlekken en verschillende allergenen uit de meubels verwijderd worden. Zo kun je onder meer terecht voor:

Natuurlijk kunnen andere meubelstukken ook gereinigd worden indien nodig.

Offerte aanvragen

Bank laten reinigen kosten

Hoe duur is het om je bank te laten schoonmaken? De kosten hangen af van een aantal factoren. Zo is de soort vervuiling belangrijk van belang. Een stofvlek is bijvoorbeeld eenvoudiger aan te pakken dan een vochtvlek. Ook hangen de kosten af van het soort bekleding. Wanneer we gevraagd worden om de schoonmaakkosten van een bankstel in te schatten, maken we dan ook graag een afspraak om te kijken of vragen we foto’s op. Aan de hand van alle verschillende factoren maken wij een offerte op maat. Alle kosten worden hier in kaart gebracht zodat je niet voor onaangename verrassingen achteraf komt te staan.

Bank thuis laten reinigen

Naast het ophalen van meubels om ze te reinigen bij ons op locatie, kun je er ook voor kiezen om je meubels thuis te laten reinigen. Dit zorgt ervoor dat je niet met de meubels hoeft te slepen. Op projectbasis reinigen we ook op locatie buiten kantooruren en op zaterdagen. Echter is dit alleen voor kantoren en bedrijfspanden.

contact opnemen

bank laten reinigen
bank laten reinigen

Bankstel laten reinigen door een specialist?

Wanneer je interesse hebt om je bankstel te laten reinigen door Mister KOOL’s, dan kun je altijd vrijblijvend contact op nemen. We komen graag op bezoek voor een kennismaking en inspectie. Onze specialist beantwoordt al je vragen en legt onze werkwijze haarfijn uit.

Direct een offerte voor jouw bankstel?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een prijsopgave.

Direct offerte aanvragen

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam