Betonvloer laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Betonvloer laten reinigen

Is jouw betonvloer beschadigd of vervuild in jouw woning, garage of bedrijfspand? Dan kunnen wij van Mister KOOL’s jou helpen. Het onderhoud van een betonvloer is namelijk erg belangrijk. Een betonvloer laten reinigen door Mister Kool’s gebeurt op een professionele wijze. Sinds 1996 is Mister KOOL’s gespecialiseerd in het reinigen van vloeren en meubels, waaronder ook betonvloeren. Wil je graag meer informatie over jouw betonvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Direct offerte aanvragen

Het onderhoud van jouw betonvloer door Mister KOOL’s

Allereerst wordt de betonvloer gereinigd met een speciale reiniger en schrobmachine, waarbij de randen met een kanten schrobber worden schoongemaakt. Eventuele tape, kauwgom en hardnekkige vervuiling verwijderen we handmatig. Wanneer de betonvloer intensief geschrobd is nemen we de waterzuiger erbij. Deze zuigt het vuil en vocht weg dat vrij is gekomen bij het reinigen van de betonvloer. Als het nog nodig is, neutraliseren we de vloer nog een keer met water. Wil je dat Mister KOOL’s jouw betonvloer gaat onderhouden? Vraag dan een offerte op maat aan.

Kies jouw betonvloer coating

Wanneer je een betonvloer laat reinigen, dan raden wij aan om aansluitend een coating te gebruiken. Deze dicht namelijk de poriën van de betonvloer en houdt daarmee de uitstraling langer intact. Hierbij zijn een aantal praktische en mooie aanpassingen mogelijk:

Betonvloer kleuren

Mister KOOL’s laat jouw betonvloer herleven door het een andere kleur te geven dan de huidige tint: een complete make-over van jouw betonvloer. Hiermee krijgt jouw optisch oude afgeschreven betonvloer in één keer een nieuw uiterlijk in een zeer kort tijdsbestek (1 tot 3 dagen). Het is duurzaam, je geeft de betonvloer een tweede leven en dit is natuurlijk ook kostenbesparend. Geen sloopkosten en dagen durende opbouwsystemen, maar een snel hergebruik en een compleet nieuwe look. Natuurlijk kunnen we ook de kleur en uitstraling van een goede betonvloer veranderen. 

Betonvloer antislipcoating

Met een twee component coating zorgen we ervoor dat de betonvloer geheel antislip en beschermd is. Met de antislip-laag verklein je de kans op uitglijden of vallen.

Betonvloer anticolor coating

Deze speciale coating geeft een zeer hoge bescherming tegen kleurende chemicaliën, zoals; haarverfmiddelen, desinfecteermiddelen enzovoorts. Daarnaast stopt de coating weekmakers (uit rubber) zodat er minder snel migratie plaats kan vinden. De betonvloer is dus maximaal beschermd tegen rubbersporen van bijvoorbeeld schoenen of autobanden. Laat nu jouw beton coaten!

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Betonvloer onderhoud door een specialist?

Wil je graag jouw betonvloer laten reinigen door Mister KOOL’s? Neem dan contact met ons op. We komen graag op bezoek voor een vrijblijvende kennismaking en opname. Tijdens de opname bekijken en bespreken we hoe we jouw betonvloer schoonmaken en behandelen. Bij ons is het ook mogelijk om te kiezen voor beton impregneren of beton polijsten. Onze specialist beantwoordt al je vragen en legt onze werkwijze haarfijn uit.

Waarom jouw betonvloer laten reinigen door Mister KOOL's?

Ons team bestaat uit ervaren onderhoudsspecialisten. Zij gaan daarom graag voor jou aan de slag. Wij voeren betonvloer onderhoud uit in heel Nederland. Wat wij kunnen garanderen. 

  • We komen altijd eerst vrijblijvend langs om de vloer te beoordelen en indien gewenst zetten we ook een representatieve test met het te verwachten eindresultaat
  • We maken in onze offerte altijd een uitvoer- en onderhoudsplan met de exacte investeringsspecificatie vooraf
  • Minimale overlast van onze werkzaamheden (altijd in goed vooraf overleg!)
  • Na onze behandeling is je vloer weer schoon en makkelijker te onderhouden
  • Langere levensduur door het juiste onderhoud en daardoor geen rand- en polymeer opbouw
  • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
  • De uitstraling blijft behouden
  • Bij vragen en/of onduidelijkheden staan we altijd voor je klaar met advies

Direct offerte aanvragen

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!