Beton impregneren
bij Mister KOOL

Beton impregneren

Heb je recent een nieuwe betonvloer laten leggen? Laat jouw beton impregneren door Mister Kool’s voor extra bescherming. Dit kan uiteraard ook gedaan worden bij oude betonnen vloeren. Bij beton impregneren wordt er een onzichtbare laag aangebracht op de betonvloer. Deze laag zal in het beton trekken en het beton beschermen waardoor jouw betonvloer krasbestendig is! Wil je graag meer informatie over jouw beton impregneren? Neem gerust contact op met onze specialisten. 

betonvloer reinigen
betonvloer reinigen
betonvloer reinigen

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

De voordelen van beton impregneren

Als je kiest voor impregneer beton, zul je veel voordelen ervaren. Het is niet alleen krasbestendig maar je kunt er ook extra lang van genieten. De specialisten van Mister Kool’s hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • De slijtage van de betonvloer zal minder snel gaan
  • Door te impregneren wordt het olie-, vet-, water- en vuilwerend
  • Je kunt er langer van genieten
  • Reinigen en onderhoud wordt veel gemakkelijker
  • Impregneren geeft jouw betonvloer een mooi uiterlijk

Zou je graag willen dat onze specialisten bij je langskomen om jouw betonvloer te impregneren? Maak eenvoudig online een afspraak!

De werkwijze van Mister Kool’s bij beton impregneren

Voordat onze specialisten beginnen met de betonvloer, zijn er enkele stappen die doorlopen moeten worden om het beste resultaat te behalen. Als er na een opname van de vloer te zien is dat er scheuren of gaten in het beton zitten, is het van belang deze te repareren. Vervolgens moet het beton goed gereinigd zijn. Als dit niet gebeurd, zal het beton impregneren niet waterdicht zijn. Als de ondergrond impregneer klaar is gemaakt,kan deze behandeld worden.

Waarom jouw vloer impregneren door Mister Kool’s?

Sinds 1996 zijn wij dé specialist in beton impregneren. Jouw vloer is bij ons in goede handen. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en komen graag bij je langs. Onze specialisten gebruiken goede en duurzame onderhoudsmiddelen en je hebt minimale overlast bij onze werkzaamheden. Zou je graag willen weten hoeveel het kost? Vraag een offerte op maat aan.

Direct offerte aanvragen

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!