Granito vloer herstellen
bij Mister KOOL’s

Granito vloer herstellen

Terrazzo vloeren zijn veel te vinden in jaren 30, 40 en 50 woningen. Bij veel mensen is hier door de jaren heen nauwelijks iets mee gedaan. Vaak zie je zelfs dat er een andere soort vloer overheen is gelegd. Terrazzo vloeren zie je weer steeds vaker. Veel nieuwe huiseigenaren willen de oude terrazzo vloer herstellen. Onze specialisten kunnen je hierbij helpen, zodat je weer jarenlang plezier hebt van je vloer.

Er is in principe geen verschil tussen een terrazzo vloer herstellen en een granito vloer herstellen. Het zijn twee benamingen voor hetzelfde type natuursteen. 

Wil je jouw granito vloer laten herstellen? Dan ben je bij Mister KOOL’s aan het juiste adres! Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in natuursteen vloeren herstellen, waaronder ook granito. Dit doen we zowel bij bedrijven als particulieren in Nederland. Interesse? Wij komen graag bij jou langs voor een geheel vrijblijvende inspectie en offerte op maat. Maak online een afspraak of vraag online een offerte aan.

Let op: wij kunnen scheuren of afgebroken delen in een granito vloer niet herstellen. Wij kunnen deze wel machinaal slijpen, polijsten en impregneren. 

Granito vloer na herstelling van Mister Kool's
Granito vloer voor en na het herstel van Mister Kool's
Granito vloer na herstelling van Mister Kool's

Onze werkwijze bij een granito vloer herstellen

Iedere vloer is anders. Wij komen daarom graag bij je langs voor een opname en offerte op maat. In de meeste gevallen hanteren wij de volgende werkwijze bij het herstellen van jouw granito vloer.

 • Als eerst gaan wij de terrazzo vloer reinigen en ontvetten op een duurzame manier. Hierdoor is de vloer kaal, dof en klaargemaakt voor de volgende stap.
 • Daarna gaan we de terrazzo vloer machinaal slijpen. Dit doen we in meerdere stappen van grof naar fijn, totdat deze op glans is en een mooie uitstraling heeft. Dit wordt ook wel terrazzo schuren genoemd. 
 • Na het schuren en polijsten van de terrazzo vloer dient er een beschermlaag aangebracht te worden. Dit noemen we ook wel terrazzo impregneren. Hierbij worden de poriën dichtgezet, zodat vuil en vocht minder snel in de granito kan trekken. Met een passend onderhoudsmiddel zoals onze natuursteen reiniger en natuursteen impregnator kun je jouw granito vloer jarenlang zelf blijven onderhouden. 

Waarom jouw granito vloer laten herstellen door Mister KOOL's?

Ons team bestaat uit ervaren onderhoudsspecialisten. Zij gaan daarom graag voor jou aan de slag. Wat wij kunnen garanderen:

 • We komen altijd eerst vrijblijvend langs om de vloer te beoordelen en indien gewenst, dan zetten we ook een representatieve test met het te verwachten eindresultaat
 • We maken in onze offerte altijd een uitvoer- en onderhoudsplan met de exacte investeringsspecificatie vooraf
 • Minimale overlast van onze werkzaamheden (altijd in goed vooraf overleg!)
 • Na onze behandeling is je vloer weer schoon en makkelijker te onderhouden
 • Langere levensduur door het juiste onderhoud
 • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
 • De uitstraling blijft behouden
 • Bij vragen en/of onduidelijkheden staan we altijd voor je klaar met advies.

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Een nieuwe granito vloer behandelen

Heb je net een nieuwe granito vloer? Dan is het verstandig om deze te laten behandelen door Mister KOOL’s.. Wanneer je dit niet doet, dan blijft er mogelijk een ruwe toplaag van cement over op je nieuwe granito vloer. Dit is nadelig voor het onderhoud. Nadat een granito vloer geschuurd/gepolijst is, is het weer een stuk gebruiksvriendelijker.

Offerte aanvragen

Kosten voor het herstellen van jouw terrazzo vloer

Ben je enthousiast geraakt van onze werkwijze en wil je weten wat het kost om jouw granito vloer herstellen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Wij komen dan vrijblijvend bij je langs om de granito te inspecteren. Daarna maken wij een offerte voor je en weet je precies wat het gaat kosten om jouw terrazzo vloer te herstellen.

Vraag hier je offerte aan!

Snel een offerte aanvragen voor uw meubel of vloer? Dat kan hieronder.

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!