Berber tapijt reinigen
bij Mister KOOL

Berber tapijt reinigen

Heb jij een berber tapijt in je woonkamer of werkkamer liggen en is het tijd dat deze grondig gereinigd moet worden? Dan ben je bij Mister KOOL’s aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist als het gaat om een berber tapijt reinigen. Wij reinigen met duurzaam en milieuvriendelijke middelen zodat jouw tapijt niet beschadigd raakt. Al 25 jaar reinigen wij tapijten met plezier. We komen graag bij je langs om je berber tapijt te inspecteren en een reinigingsmethode af te spreken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.  

Direct offerte aanvragen

Laat professioneel jouw tapijt reinigen bij Mister KOOL’s

Het reinigen van een berber tapijt vereist veel kennis en moet ook zorgvuldig gedaan worden. Als je een berber tapijt op een verkeerde manier reinigt, kan het gaan krimpen of raakt het beschadigd. Het is dus verstandig om het reinigen over te laten aan de echte professionals. Bij Mister KOOL’s zijn we in het bezit van de juiste machines om jouw berber tapijt te reinigen zodat het er weer fris en fruitig uit ziet.  

Onze werkwijze bij een berber vloerkleed reinigen

Voordat de specialisten van Mister KOOL’s aan de slag gaan, zal er eerst een inspectie plaatsvinden om bepaalde aandachtspunten vast te stellen zodat we ervoor kunnen zorgen dat jouw berber tapijt echt schoon wordt. Vervolgens zal het tapijt geklopt worden zodat het op liggend vuil verwijderd wordt. Na deze stap zal het tapijt gereinigd worden. We zullen beginnen met het machinaal borstelen zodat het vuil loslaat en daarna zullen we het vuil opzuigen. Mochten er nog plekken in het tapijt zitten zullen we deze apart nabehandelen. De laatste stap is het laten drogen.  

Direct offerte aanvragen

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

De kosten van een berber tapijt laten reinigen

Bij Mister KOOL`s kom je nooit voor verassingen te staan. De prijs baseren we om het type vervuiling en de grootte van je tapijt. Zo kun je er ook voor kiezen om éénmalige of jaarlijkse je tapijt te laten reinigen. Vooraf zal er een offerte gemaakt en besproken worden. Zou je graag van tevoren een prijsindictie willen? Vraag online eenvoudig een offerte aan.  

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam