Meubels laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Meubels laten reinigen

Denk je eraan om nieuwe meubels te kopen, omdat je huidige meubels door de jaren heen vuil of vies zijn geworden? Laat je meubels eens reinigen in plaats van vervangen! Dit is een stuk goedkoper en ook nog eens duurzamer. Mister KOOL’s is meer dan 25 jaar actief in het reinigen van meubelstoffen voor zowel de particulieren- als de zakelijke markt. Wij kunnen de meubels reinigen aan huis, ophalen of bij jou op locatie reinigen. Wil je graag jouw meubels laten reinigen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct offerte aanvragen

Na
Meubel voor reiniging van Mister Kool's
Voor
Meubel na reiniging van Mister Kool's

De soorten meubels die je kunt laten reinigen

Eigenlijk kun je bij Mister KOOL’s allerlei soorten stoffen meubels laten reinigen. We raden dan ook aan om dit regelmatig te laten doen. Gedurende de jaren hopen stof, vuil en vetten zich op. Wanneer je jouw meubels niet regelmatig reinigt, kan dit de kwaliteit en de structuur van de stoffen bekleding aantasten. Ook kan dit gezondheidsklachten veroorzaken en nare geurtjes met zich meebrengen. Bij ons kun je onder andere terecht voor:

In principe kun je alle soorten gestoffeerde meubels laten reinigen door Mister KOOL’s. Interesse in het reinigen van jouw meubels? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0478 569 750 of te mailen naar bureau@misterkools.nl.

contact opnemen

Meubels laten reinigen door Mister KOOL's

De methode van het reinigen van meubilair hangt af van de ontstane vervuilingsgraad en de vezels van de meubelstof.Hoe de vezels tot een meubelstof verwerkt zijn, is doorslaggevend. Benieuwd wat onze werkwijze is bij het laten reinigen van jouw meubels? We maken graag een vrijblijvende afspraak om de meubels te inspecteren of maken een beoordeling aan de hand van jouw foto’s. Belangrijk hierbij is het soort meubel, de hoeveelheid vuil en de aard van de vlekken.Met deze informatie maken wij graag een offerte op maat voor je.

Meubels reinigen aan huis of op kantoor

Je kunt ervoor kiezen om jouw meubels te laten reinigen aan huis of op kantoor. Dit zorgt ervoor dat je niet zelf met de meubels hoeft te sjouwen. Daarnaast is jouw meubel na circa 4 uur alweer opgedroogd en bruikbaar. Op projectbasis reinigen we ook op locatie buiten kantooruren en op zaterdagen. Echter is dit alleen voor kantoren en bedrijfspanden. Is reiniging ter plekke niet mogelijk, dan kunnen we de meubelstukken in goed overleg ook reinigen in onze reinigingsruimte.

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Jouw voordelen bij meubels laten reinigen

  • Meubelreiniging bij je thuis of op kantoor
  • Projectmeubilair reinigen we buiten kantoortijden en/of op zaterdag
  • Schoon meubilair zorgt voor een betere hygiëne en gezondheid
  • De uitstraling blijft behouden
  • De levensduur is langer
  • Er is geen snellere vervuiling
  • Jouw meubilair is optimaal schoon
  • Haal & Breng Service indien gewenst

Wat kost het om meubels te laten reinigen?

De kosten om meubels te laten reinigen zijn afhankelijk van hoe vervuild het is, de grootte en om welk materiaal het gaat. Stuur ons een foto van het te reinigen meubelstuk en wij maken een vrijblijvende offerte

Vraag hier je offerte aan!

Snel een offerte aanvragen voor uw meubel of vloer? Dat kan hieronder.

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!