Meubelreiniging Limburg

Meubelreiniging Limburg

Beginnen jouw meubels er vies en stoffig uit te zien en wil je het liefst nieuwe meubels kopen? Bespaar je geld en laat jouw meubels reinigen in Limburg door Mister Kool’s. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in meubelreiniging Limburg. Dit doen wij op de particulieren en zakelijke markt. Laat het over aan onze specialisten en laat je verblijden met een verbluffend fris resultaat. Voor meer informatie kan je ten alle tijden contact met ons opnemen.

Direct offerte aanvragen

Na
Meubelreiniging Limburg
Voor
Meubelreiniging Limburg

De voordelen van meubelreiniging Eindhoven

Reinigen zorgt ervoor dat het een langere levensduur heeft. Hiermee bespaar je ook nog eens geld. Je kan bij Mister Kool’s terecht voor:

Wil je graag dat wij bij je langskomen om naar je meubel te kijken? Dat is geen probleem. Maak online een afspraak. Liever een mail sturen met foto’s? Stuur je mail naar bureau@misterkools.nl.

Meubelreiniging Limburg bij je thuis of op locatie?

Wil je liever je meubel op locatie willen reinigen of toch liever thuis? Bij Mister Kool’s kan het allemaal. Door je meubel thuis te laten reinigen zorg je ervoor dat je zelf niet met meubels hoeft te sjouwen. We houden rekening met 4 uur voordat je meubel is opgedroogd en dat je het weer kan gebruiken. Is reiniging ter plekke niet mogelijk, dan kunnen we de meubelstukken in goed overleg ook reinigen in onze reinigingsruimte.

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Wat kost meubelreiniging in Limburg?

De prijzen van meubelreiniging limburg hangt af van enkele factoren. Bij Mister Kool’s wordt er gekeken naar hoe vervuild het is, de grootte en om welk materiaal het gaat. Zou je graag willen weten hoeveel het jou gaat kosten? Vraag online een offerte aan.

Vraag hier je offerte aan!

Snel een offerte aanvragen voor uw meubel of vloer? Dat kan hieronder.

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!