Meubelreiniging Limburg

Meubelreiniging Limburg

Beginnen jouw meubels er vies en stoffig uit te zien en wil je het liefst nieuwe meubels kopen? Bespaar je geld en laat jouw meubels reinigen in Limburg door Mister Kool’s. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in meubelreiniging Limburg. Dit doen wij op de particulieren en zakelijke markt. Laat het over aan onze specialisten en laat je verblijden met een verbluffend fris resultaat. Voor meer informatie kan je ten alle tijden contact met ons opnemen. 

meubels laten reinigen
meubels laten reinigen

Welke meubels kan je laten reinigen bij Mister KOOL's?

reinigen, zorg je ervoor dat het een langere levensduur heeft. Hiermee bespaar je ook nog eens geld. Je kan bij Mister Kool’s terecht voor:

Wil je graag dat wij bij je langskomen om naar je meubel te kijken? Dat is geen probleem. Maak online een afspraak. Liever een mail sturen met foto’s? Stuur je mail naar bureau@misterkools.nl.

Mister Kool's behandeling

Meubelreiniging Limburg bij je thuis of op locatie?

Wil je liever je meubel op locatie willen reinigen of toch liever thuis? Bij Mister Kool’s kan het allemaal. Door je meubel thuis te laten reinigen zorg je ervoor dat je zelf niet met meubels hoeft te sjouwen. We houden rekening met 4 uur voordat je meubel is opgedroogd en dat je het weer kan gebruiken. Is reiniging ter plekke niet mogelijk, dan kunnen we de meubelstukken in goed overleg ook reinigen in onze reinigingsruimte.

Wat kost meubelreiniging in Limburg?

De prijzen van meubelreiniging limburg hangt af van enkele factoren. Bij Mister Kool’s wordt er gekeken naar hoe vervuild het is, de grootte en om welk materiaal het gaat. Zou je graag willen weten hoeveel het jou gaat kosten? Vraag online een offerte aan. 

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam