Leisteen vloer reinigen bij Mister KOOL

Leisteen vloer onderhoud

Jouw leisteen vloer reinigen, schoonmaken, onderhouden en/of behandelen maar geen idee waar? Zoek dan niet verder want je bent bij het juiste adres! Mister KOOL’s is dé specialist op het gebied van het reinigen en onderhouden van leisteen vloeren en andere natuursteen vloeren, zowel voor particulieren als de zakelijke markt. Wij zijn in heel Nederland actief, dus ook bij jou! Wij komen graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende inspectie en offerte op maat. Hierdoor kunnen wij de situatie goed inschatten en een offerte op maat maken en weet je precies waar je aan toe bent.. Je kan ook direct online een offerte aanvragen. Door middel van foto’s kunnen wij ook op afstand een prijsopgave op maat voor je maken. Liever eerst een vrijblijvende afspraak inplannen? Geen probleem! Wij komen graag langs. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze ervaren reinigingsspecialisten.

Direct offerte aanvragen

Na
Leisteen vloer laten schoon maken door Mister Kool's
Voor
Leisteen vloer laten schoon maken door Mister Kool's
Na
Leisteen vloer voor schoonmaak van Mister Kool's
Voor
Leisteen vloer na schoonmaak van Mister Kool's

Leisteen vloer behandelen, hoe hebben eerdere klanten dit ervaren?

Leisteen vloer reinigen en onderhouden bij Mister KOOL’s is de beste manier om nog jarenlang te kunnen genieten van jouw vloer. Benieuwd hoe andere klanten het reinigen van hun leisteen vloer hebben ervaren? Wij zijn verheugd jou mede te delen dat 100% van onze klanten ons ook aanbevelen aan anderen. Gemiddeld worden wij met een 9 beoordeeld door onze klanten! Zelf onze referenties lezen? Lees hier onze referenties.

Leisteen vloer onderhouden en reinigen

Bij het reinigen en onderhouden van jouw leisteen vloer komt veel bij kijken. Het is namelijk de bedoeling dat jij nog jarenlang kan genieten van jouw leisteen vloer. Om jouw leisteen vloer weer helemaal gereinigd en onderhouden te krijgen doen wij het volgende:

 • Eerst maken wij de leisteen vloer goed schoon. Jouw leisteen vloer schoonmaken is essentieel om vervolgens de resterende werkzaamheden te verrichten.
 • Vervolgens wordt de leisteen vloer geslepen en gekristalliseerd zodat de glans en uitstraling, die je van jouw leisteen vloer gewend was, uiteindelijk weer stralend zal terugkomen. Dit proces wordt ook wel leisteen vloer schuren genoemd. 
 • De leisteen vloer wordt vervolgens machinaal geschrobd met een reinigingsmiddel. Alle vuil en vocht op jouw leisteen vloer wordt opgenomen door onze waterzuiger.
 • Vervolgens wordt jouw leisteen vloer weer volledig schoongemaakt, nu alleen met water.
 • Jouw leisteen vloer wordt vervolgens geslepen met diverse kristalliseerpads. De hardheid van de slijppads kan je geheel zelf bepalen aan de hand van de glans die je wilt. De leisteen vloer zal nu geen krassen en beschadiging meer bevatten.
 • Jouw leisteen vloer ook laten spiegelen? Dan dweilen we de vloer nog een keer met water en speciale poeder. Dit zal kristallisatie op wekken en dit zorgt voor de ultieme glans.
 • Als laatste wordt jouw leisteen vloer nagespoeld met water. Gefeliciteerd! Jouw leisteen vloer is weer stralend mooi. Leisteen vloer reinigen was nog nooit zo efficiënt en effectief! Door het reinigen van jouw leisteen vloer zal je nog jarenlang genieten van de prachtige vloer en blijft jouw leisteen vloer goed onderhouden.

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Waarom jouw leisteen vloer behandelen door Mister KOOL's

 • Geen overlast van onze werkzaamheden
 • Jaarlijks jouw leisteen vloer wél goed schoon en stralend
 • Langere levensduur door goed onderhoud
 • De uitstraling blijft behouden
 • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
 • Geen rand- en polymeeropbouw
 • Planmatig onderhoudsplan met exacte investeringsspecificatie vooraf

Over Mister KOOL's

Sinds 1996 is Mister KOOL’s gespecialiseerd in het reinigen van vloeren en meubelen, waaronder ook leisteen vloeren. Wij willen ons niet als schoonmaakbedrijf profileren, maar als een echte specialist. Mister KOOLs gaat namelijk verder dan alléén schoonmaken. Ons team bestaat enkel uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan onze normen en waarden te voldoen. Mede daardoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen, die je van ons verwacht! 

Meer informatie

Ja, ik wil mijn leisteen vloer laten reinigen

Ben je er helemaal over uit om jouw leisteen vloer te laten reinigen? Wij helpen jou graag. Plan geheel vrijblijvend een afspraak in of vraag direct een offerte aan. Heb je vragen? Dan kan je telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0478 569 750. Ook kan je mailen naar bureau@misterkools.nl.

Vraag hier je offerte aan!

Snel een offerte aanvragen voor uw meubel of vloer? Dat kan hieronder.

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!