Leisteen schuren
bij Mister KOOL’s

Leisteen vloer schuren

Is jouw leistenen vloer door gebruik dof en ziet het eruit alsof het zijn natuurlijke glans heeft verloren? Dan kun je de leisteen laten schuren om krassen, vlekken en oneffenheden weg te werken. Wil je jouw leisteen laten schuren door een professional? Dan ben je bij Mister Kool’s op het juiste adres. Door onze professionele apparatuur en middelen krijgt jouw leistenen vloer zijn oorspronkelijke glans weer terug en krijgt het een beschermlaag.Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je de beste behandeling aanbieden. Zou je graag meer willen weten over hoe wij jouw leistenen vloer schuren? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.

Direct offerte aanvragen

Leisteen vloer schuren
Leisteen vloer schuren
Leisteen vloer schuren
Leisteen vloer schuren
Na
Leisteen vloer schuren door Mister Kool's
Voor
Leisteen vloer schuren door Mister Kool's
Na
Leisteen vloer schuren door Mister Kool's
Voor
Leisteen vloer schuren door Mister Kool's

Hoe wij jouw leistenen vloer schuren en impregneren

Nieuwsgierig hoe wij te werk gaan bij het schuren en impregneren van jouw leistenen vloer? Wij zullen je stap voor stap uitleggen hoe we te werk gaan.

 • Onze specialisten beginnen met het duurzaam reinigen en ontvetten van de leistenen vloer. Hierdoor is de vloer kaal, dof en klaar voor de volgende stap.
 • Hierna volgt de tweede machinale bewerking van de vloer, indien nodig. Hierbij gaan we de leisteen licht schuren. Dit wordt ook wel leisteen slijpen genoemd. Hierbij wordt er een laagje van het leisteen geslepen, waardoor lichte beschadigingen worden verwijderd en de vloer weer zijn glans terug begint te krijgen.
 • Tenslotte gaan we de leistenen vloer impregneren, indien gewenst natuurlijk. Hierbij worden de poriën dichtgezet, zodat vuil niet meer in de steen kan trekken. Met een onderhoudsmiddel, passend bij de vloer, zorg je ervoor dat je vervolgens jarenlang zelf de  vloer kunt blijven onderhouden.

Wil je meer informatie over het schuren en impregneren van jouw leistenen vloer? Neem contact op met onze specialisten. Wij helpen je graag verder.

Waarom jouw leistenen vloer laten schuren door Mister KOOL's?

Ons team bestaat uit ervaren onderhoudsspecialisten. Zij gaan daarom graag voor jou aan de slag. Wat wij kunnen garanderen:

 • We komen altijd eerst vrijblijvend langs om de vloer te beoordelen en indien gewenst, dan zetten we ook een representatieve test met het te verwachten eindresultaat
 • We maken in onze offerte altijd een uitvoer- en onderhoudsplan met de exacte investeringsspecificatie vooraf
 • Minimale overlast van onze werkzaamheden (altijd in goed vooraf overleg!)
 • Na onze behandeling is je vloer weer schoon en makkelijker te onderhouden
 • Langere levensduur door het juiste onderhoud
 • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
 • De uitstraling blijft behouden
 • Bij vragen en/of onduidelijkheden staan we altijd voor je klaar met advies

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Is leisteen schuren alléén voldoende?

Leisteen schuren oftewel slijpen is bedoeld om de glans en beschadigingen zo goed mogelijk te herstellen. Na deze behandeling is de vloer nog niet beschermd tegen vlekken en vuil. De leistenen vloer dient nog afgewerkt te worden, waardoor de vloer makkelijker in onderhoud is en vuil en vocht niet de steen binnen kunnen dringen. Dit doen we door de leisteen te impregneren. 

Jouw leistenen vloer laten schuren door Mister KOOL's?

Wij helpen je al te graag om je leisteen vloer te schuren. Als je vragen hebt, staan onze specialisten voor je klaar! Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn actief in heel Nederland. Wij schuren leistenen vloeren bij zowel bedrijven als particulieren. Neem daarom gerust contact met ons op. Je kunt ook online een offerte aanvragen. Voor nog een betere aanpak kunt je foto’s van uw leisteen vloer sturen naar bureau@misterkools.nl. 

Direct offerte aanvragen

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!