Leisteen impregneren
bij Mister KOOL’s

Impregneren leisteen vloer

Is jouw leistenen vloer heel dof en het ziet eruit alsof het zijn natuurlijke glans heeft verloren? Wij van Mister KOOL’s kunnen jouw leisteen schuren en impregneren. Door onze professionele apparatuur krijgt jouw leistenen vloer zijn oorspronkelijke glans weer terug en krijgt het een beschermlaag. Door onze jarenlange ervaring is Mister KOOL’s de specialist in het reinigen en impregneren van leisteen. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek zodat wij de beste behandeling kunnen aanbieden. Maak online een afspraak of vraag online een offerte aan.

Direct offerte aanvragen

Impregneren leistenen vloer
Impregneren leistenen vloer
Impregneren leistenen vloer
Impregneren leistenen vloer
Na
Impregneren leistenen vloer door Mister Kool's
Voor
Impregneren leistenen vloer door Mister Kool's
Na
Voor

Hoe wij jouw leistenen vloer impregneren

Nieuwsgierig hoe wij te werk gaan bij het impregneren van jouw leistenen vloer? Wij zullen je stap voor stap uitleggen hoe we te werk gaan.

 • Onze specialisten beginnen met het duurzaam reinigen en ontvetten van de leistenen vloer. Hierdoor is de vloer kaal, dof en klaar voor de volgende stap.
 • Hierna volgt de tweede machinale bewerking van de vloer, indien nodig. Hierbij gaan we de leisteen schuren. Dit wordt ook wel leisteen slijpen genoemd. Hierbij wordt er een laagje van het leisteen geslepen, waardoor lichte beschadigingen worden verwijderd en de vloer weer zijn glans terug begint te krijgen.
 • Tenslotte gaan we de leistenen vloer impregneren, indien gewenst natuurlijk. Hierbij worden de poriën dichtgezet, zodat vuil niet meer in de steen kan trekken. Met een onderhoudsmiddel, passend bij de vloer, zorg je ervoor dat je vervolgens jarenlang zelf de  vloer kunt blijven onderhouden.

Wil je meer informatie over het impregneren van jouw leistenen vloer? Neem contact op met onze specialisten. Wij helpen je graag verder.

Waarom jouw leistenen vloer laten impregneren door Mister KOOL's?

Mister KOOL’s is meer dan 25 jaar dé specialist in het impregneren van leisteen. Ons team bestaat uit ervaren onderhoudsspecialisten. Wij impregneren leisteen vloeren voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt in heel Nederland. Wat wij kunnen garanderen:

 • We komen altijd eerst vrijblijvend langs om de vloer te beoordelen en indien gewenst, dan zetten we ook een representatieve test met het te verwachten eindresultaat
 • We maken in onze offerte altijd een uitvoer- en onderhoudsplan met de exacte investeringsspecificatie vooraf
 • Minimale overlast van onze werkzaamheden (altijd in goed vooraf overleg!)
 • Na onze behandeling is je vloer weer schoon en makkelijker te onderhouden
 • Langere levensduur door het juiste onderhoud
 • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
 • De uitstraling blijft behouden
 • Bij vragen en/of onduidelijkheden staan we altijd voor je klaar met advies

Veel van onze klanten genieten van hun glinsterende vloer. Benieuwd naar ons werk? Lees onze referenties.

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Leisteen laten impregneren door Mister KOOL's

Wij staan graag voor je klaar. Maak snel een afspraak en onze specialisten maken jouw leistenen vloer weer helemaal als nieuw. Zou je graag eerst een offerte willen? Dat is geen probleem! Deze kun je online bij ons aanvragen.

Direct offerte aanvragen

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!