Uw rubberen vloer
weer als nieuw!

Rubberen vloer reinigen

Door het zachte en verende karakter van rubberen tegels is het nodig om de rubberen vloer regelmatig te laten onderhouden. Dit komt omdat normale polymeerlagen niet hechten aan een rubberen vloer en daardoor kan vervuiling zich vaster zetten in de toplaag. Mister KOOL’s biedt passende oplossingen voor het reinigen, onderhouden en nieuw coaten van jouw rubberen vloer.

Voordelen van rubberen tegels onderhoud door Mister Kool's

  • Geen overlast van onze werkzaamheden
  • Jouw rubbervloer is wél goed schoon en als nieuw
  • Langere levensduur door goed onderhoud
  • De uitstraling blijft behouden (langer een mooie vloer)
  • Goede onderhoudsmiddelen zonder residu
  • Geen rand- en polymeeropbouw
  • Planmatig onderhoudsplan met exacte investeringsspecificatie vooraf

2 componenten coating

Wanneer je de rubber vloer regelmatig laat reinigen, blijft deze mooier en beter schoon. Wanneer er na jaren van gebruik slijtage ontstaat, dan is een 2 componenten behandeling van Mister KOOL’s dé aangewezen methode. Door de 2 componenten behandeling zal de rubberen vloer mooi blijven. Ook kun je hier mee kiezen of je een matte of zijdeglas coating wil. Zo heb je niet alleen een goed herstelde vloer, maar ook een vloer die er weer jaren tegen kan.

Rubberen vloer onderhoud door een professional

Wanneer je er voor kiest om de rubber vloer te laten reinigen door Mister KOOL’s, dan ga je in zee met een professional. Bijkomend voordeel is dat we buiten kantooruren de vloeren kunnen komen reinigen. Wij komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken en een plan op te stellen. Zo krijg je weer de stralende vloer zoals je hem kocht.

contact opnemen

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam