Vinyl vloer schoonmaken
bij Mister KOOL’s

Vinyl vloer onderhoud

Ook bij een Vinyl vloer komt onderhoud kijken. Wanneer er beschadigingen of vervuilingen in de vloer zitten, is het zaak om de vloer te laten schoonmaken. Bij het Vinyl vloer schoonmaken wordt allereerst de vervuilde toplaag verwijderd door chemie en een schobmachine. De randen worden gereinigd met een kantenschrobber waarna het vuil en vocht opgezogen wordt met een waterzuiger. Als laatste wordt dan de vloer geneutraliseerd door een spoeling met water.

Vinyl vloer reinigen en coaten

Na het verwijderen van de toplaag, is het wel zaak om de vloer weer te coaten. Dit houdt in dat er twee nieuwe beschermlagen van polymeer aangebracht moeten worden. Door deze polymeer coating krijgt de vloer de bescherming die het nodig heeft en kan zo de belasting weer aan. Welke coating er gebruikt wordt, hangt af van welke uitstraling jij wilt!

Planmatig vinyl vloer onderhoud

Wanneer je een vloer hebt die intensief gebruikt wordt, is het verstandig om onderhoud in te plannen. Dit zorgt er voor dat er geen achterstallig werk ontstaat. Naast het planmatig onderhoud, geven we vrijblijvend advies in krasvrije wiel- en pootsystemen. Alles voor een langere levensduur.

Offerte aanvragen

Een tweede leven voor jouw vinyl vloer

Hoe ziet jouw vinyl vloer eruit? Is het met gewoon onderhoud nog te reinigen of is het al bijna afgeschreven vanwege intensief gebruik? Mister KOOL’s biedt jouw vloer een tweede leven. Wij herstellen de toplaag en geven de vloer weer een mooie uitstraling. Wat zijn voor jou de voordelen? Lees hieronder meer.

  • Geen overlast (werken buiten kantoortijd)
  • Jaarlijks jouw PVC vinyl als nieuw
  • Langere levensduur door goed onderhoud
  • Goede onderhoudsmiddelen (zonder residu)
  • Geen rand en vuil opbouw
  • Planmatig onderhoud met exacte investering specificatie vooraf

Vinyl vloer reinigen?

Als je er voor kiest om de vloer te laten reinigen door Mister KOOL’s, dan ga je in zee met een professional. Wij komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken en een plan op te stellen. Zo krijg je weer de stralende vloer zoals je hem kocht.

contact opnemen

Mister Kool's behandeling

Vinyl vloer laten reinigen door een specialist?

Wanneer je interesse hebt om een vinyl vloer te laten reinigen door Mister KOOL’s, dan kun je altijd vrijblijvend contact op nemen. We komen graag op bezoek voor een kennismaking en vloerinspectie. Tijdens de inspectie bekijken en bespreken we hoe we jouw vinyl vloer schoonmaken. Onze specialist beantwoordt al je vragen en legt onze werkwijze haarfijn uit.

Direct offerte aanvragen

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam