Natuursteen aanrechtblad laten behandelen
bij Mister KOOL’s

Doffe plekken in natuursteen aanrechtblad laten behandelen

Heb je last van doffe plekken of van vlekken in jouw natuurstenen aanrechtblad, ook al zorg je voor dagelijkse reiniging met een vochtige doek? Wil je dit op een professionele manier laten behandelen? Of is het tijd om je aanrechtblad professioneel schoon te maken?

Dan ben je bij Mister KOOL’s aan het juiste adres! Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het reinigen en behandelen van natuursteen. Wij zijn actief in heel Nederland. We komen graag geheel vrijblijvend bij jou langs voor een vrijblijvende beoordeling en offerte op maat. Interesse? Maak online een afspraak. Dan komen we jouw natuursteen aanrechtblad schoonmaken. 

Direct offerte aanvragen

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

De soorten natuurstenen aanrechtbladen die wij reinigen

Mister KOOL’s heeft meer dan 25 jaar ervaring in het reinigen van natuursteen, waaronder dus ook natuurstenen aanrechtbladen. Wij kunnen de volgende soorten natuurstenen aanrechtblad goed voor je reinigen:

 • Granieten aanrechtblad
 • Marmeren aanrechtblad
 • Hardsteen aanrechtblad

Hoe wij vlekken verwijderen in jouw natuurstenen aanrechtblad verwijderen

Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe we doffe plekken en vlekken in jouw natuurstenen aanrechtblad laten verdwijnen.

Om de glans weer helemaal terug te krijgen gaan wij van Mister KOOL’s via de onderstaande stappen te werk:

 • Als eerst gaan wij het aanrechtblad reinigen en ontvetten op een duurzame manier. Hierdoor is het aanrechtblad kaal, dof en klaargemaakt voor de volgende stap.
 • Daarna gaan we het natuurstenen aanrechtblad slijpen/polijsten. Dit doen we in meerdere stappen van grof naar fijn. Dit is het voorbereidende werk om het aanrechtblad op glans te krijgen.
 • Nu gaan we het aanrechtblad kristalliseren. Door een zuurpoeder te gebruiken, wordt de glans hersteld. Je kunt zelf de glans bepalen. De mate van glans zorgt voor het duurzaam sluiten van de steen, waardoor het makkelijker is in onderhoud en beter bestand is tegen het indringen van vuil.
 • Tot slot kan het natuurstenen aanrechtblad nog geïmpregneerd worden, als afwerking. Hierdoor wordt de natuursteen opgevuld. Zo ontstaat een vuil en water afstotende laag op je hardsteen, marmeren of granieten blad. Dit betekend dat vlekken minder goed in je blad trekken. Als het aanrechtblad geïmpregneerd is kun je vlekken sneller met wat warm water en een zachte doek wegvegen. 

Wil je meer te weten komen over hoe wij je natuurstenen aanrechtblad behandelen?

Neem contact op

Waarom jouw natuurstenen aanrechtblad laten reinigen door Mister KOOL's?

Ons team bestaat uit ervaren onderhoudsspecialisten. Zij gaan daarom graag voor jou aan de slag. Wij polijsten allerlei soorten natuursteen voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt in heel Nederland. Wat wij kunnen garanderen:

 • We komen altijd eerst vrijblijvend langs om de vloer te beoordelen en indien gewenst, dan zetten we ook een representatieve test met het te verwachten eindresultaat
 • We maken in onze offerte altijd een uitvoer- en onderhoudsplan met de exacte investeringsspecificatie vooraf
 • Minimale overlast van onze werkzaamheden (altijd in goed vooraf overleg!)
 • Na onze behandeling is je vloer weer schoon en makkelijker te onderhouden
 • Langere levensduur door het juiste onderhoud
 • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
 • De uitstraling blijft behouden
 • Bij vragen en/of onduidelijkheden staan we altijd voor je klaar met advies

Wil je af van doffe plekken in je natuurstenen aanrechtblad?

Wil je jouw aanrechtblad op een professionele manier laten reinigen, zodat alle doffe plekken en vlekken verleden tijd zijn? Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Liever direct een offerte ontvangen? Dat kan ook! Vraag geheel vrijblijvend online een offerte aan.

Direct offerte aanvragen

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!