Stoelen laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Stoelen laten reinigen bij Mister KOOL’s

Stoelen in huis of op kantoor worden constant gebruikt. Dit zorgt ervoor dat een stoel bloot staat aan vervuiling. Het is dan ook aan te raden om je stoelen regelmatig te laten reinigen. Hier kan Mister KOOL’s je helpen. Je kan bij ons je stoelen laten reinigen op locatie, of wij komen langs bij je thuis of op kantoor om daar je stoelen te reinigen.

Stoelen laten reinigen op diep niveau

Gedurende de jaren hopen stof, vuil en vetten zich op. Als dit te lang blijft zitten, tast dit de kwaliteit en structuur van de bekleding aan. Ook kan het onaangename geurtjes met zich meebrengen. Mister KOOL’s zorgt voor een frisse dieptereiniging van jouw meubilair waarmee vlekken en verschillende allergenen uit de meubels verwijderd worden. Zo kun je onder meer terecht voor:

  • Stoelen reinigen
  • Fauteuil reinigen
  • Eetkamer stoel reinigen
  • Stoffen stoel reinigen
  • Alcantara stoel reinigen

Natuurlijk kunnen andere meubelstukken ook gereinigd worden.

Offerte aanvragen

Stoelen laten reinigen kosten

De stoel reinigingskosten hangen direct samen met een aantal factoren. Zo is de vorm van vervuiling belangrijk.  Een stofvlek is eenvoudiger dan een vochtvlek aan te pakken. Verder hangt het af van de bekleding op je stoelen. Wanneer we gevraagd worden om stoelen te laten reinigen, maken we dan ook graag een afspraak om te kijken of vragen we foto’s op. Aan de hand van de geconstateerde materialen, vuil en hoeveelheid, maken wij graag een offerte voor je op.

Stoelen laten reinigen op locatie

Naast het ophalen van meubels om ze te reinigen bij ons op locatie, kun je er ook voor kiezen om je meubels thuis te laten reinigen. Dit zorgt er voor dat je niet met de meubels hoeft te slepen. Dan wordt de bank bij ons gereinigd en weer schoon teruggebracht. Op projectbasis reinigen we ook op locatie buiten kantooruren en op zaterdagen, dit is alleen voor kantoren en bedrijfspanden.

Stoelen laten reinigen door een specialist?

Wanneer je interesse hebt om stoelen te laten reinigen door Mister KOOL’s, dan kun je altijd vrijblijvend contact op nemen. We komen graag op bezoek voor een kennismaking en inspectie. Onze specialist beantwoordt al je vragen en legt onze werkwijze haarfijn uit.

Direct een offerte voor jouw stoel?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een prijsopgave.

Direct offerte aanvragen

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Direct offerte aanvragen

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!