Meubels laten reinigen

Het regelmatig reinigen van de bekleding verlengt de levensduur van je banken en stoelen, thuis of op kantoor. Laat dit over aan deskundige schoonmakers zoals Mister KOOL’s want echt schoon is een vak apart!

Dieptereiniging meubels

Stof, vuil en vetten hopen zich op gedurende de jaren. Het niet tijdig verwijderen van dit opgehoopte vuil tast de kwaliteit en structuur van de bekleding aan. En absorbeert onaangename geurtjes. Mister KOOL’s zorgt voor een frisse dieptereiniging waarmee vlekken en verschillende soorten allergenen uit de meubels verwijderd worden.

Vuil en vezels

De methode van reinigen is afhankelijk van de ontstane vervuilingsgraad en de vezel en hoe deze tot meubelstof verwerkt is. Meestal komen wij eerst kijken of vragen we je foto’s op te sturen van het meubel, alvorens we een offerte maken.

Thuis of bij het bedrijf

Wij reinigen bij je thuis of op kantoor en kunnen jouw meubelstuk ook in onze reinigingsruimte schoonmaken. Projectmatig reinigen we op locatie (bij jouw kantoor of bedrijfspand) buiten kantooruren en op zaterdagen.

Je meubels laten reinigen door Mister KOOL’s?

Dit zijn jouw voordelen:

 • Meubelreiniging bij je thuis of op kantoor
 • Haal & Breng Service indien gewenst
 • Projectmeubilair reinigen we buiten kantoortijden en op zaterdag
 • Schoon meubilair zorgt voor een betere hygiëne en gezondheid
 • De uitstraling blijft behouden
 • De levensduur is langer
 • Er is geen snellere vervuiling
 • Jouw meubilair is optimaal schoon

Lees hier meer over de reiniging van meubilair bij je thuis of voor het project- of kantoormeubilair in het bedrijfspand.

Wat kost het om meubels te laten reinigen?

De kosten voor het reinigen van meubels zijn afhankelijk van de vervuilingsgraad en het materiaal. Stuur ons een foto van het te reinigen meubelstuk en wij maken een offerte voor je. Wij rekenen vanaf € 29,- per standaardstoel. Indien je gebruik wilt maken van onze Haal & Breng Service dan betaal je hier € 35,00 voor.

Direct een offerte?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een prijsopgave.

Meubilair reinigen bij u thuis

Meubilair reinigen bij u thuis

Video S6xJREsi63g

Huidvetten, gel, urine of een vlek in het meubelstof van uw bank, fauteuil of bankstel? Mister KOOL’s krijgt het schoon met de duurzame plusreiniging! U kunt kiezen of u uw meubilair ter plekke gereinigd wilt hebben of liever in onze bedrijfshal. Wij kunnen het meubilair op komen halen, maar u kunt het ook zelf brengen. Uw wensen en gemak staan hierbij centraal.

Bij de duurzame plusreiniging wordt uw meubilair in diverse fasen behandeld. Het aantal fasen is afhankelijk van de vervuilingsgraad. In het meest vervuilde geval wordt uw meubilair voor behandeld, ingespoten met een zelf ontwikkeld reinigingsmiddel bestaande uit koolzuurhoudend water, ontvetter en een geurstof. Daarna wordt het geborsteld. De rugleuning en armsteunen worden op deze manier extra behandeld om vetten los te maken. Het vuil en vet dat los komt wordt vervolgens met een speciale spoelmachine uitgespoeld en droog gezogen. Het overtollige restvocht wordt met een doekje van badstof weg gewreven. Indien nodig volgt nog een nabehandeling. Na enkele uren is uw meubilair weer droog en klaar voor gebruik.

Neem contact met ons op voor meer informatie »

Projectmeubilair en kantoormeubilair reinigen

Projectmeubilair en kantoormeubilair reinigen

Project- en kantoormeubilair als nieuw

Werkvlekken in uw meubelstof? Mister KOOL’s krijgt het schoon met de duurzame plusreiniging! Wij reinigen uw projectmeubilair wanneer het u schikt. Na kantoortijden, maar ook op zaterdagen, het is allemaal mogelijk. Op deze wijze hebben uw medewerkers zo weinig mogelijk hinder van onze werkzaamheden en blijft de productiviteit behouden.

Bij de duurzame plusreiniging wordt uw meubilair ingespoten met een zelf ontwikkeld reinigingsmiddel bestaande uit koolzuurhoudend water, ontvetter en een geurstof. Daarna wordt het geborsteld.

Video 2Lohn-3xA30

Bij de duurzame plusreiniging wordt uw meubilair in diverse fasen behandeld. Het aantal fasen is afhankelijk van de vervuilingsgraad. In het meest vervuilde geval wordt uw meubilair voor behandeld, ingespoten met een zelf ontwikkeld reinigingsmiddel bestaande uit koolzuurhoudend water, ontvetter en een geurstof. Daarna wordt het geborsteld.

De rugleuning en armsteunen worden op deze manier extra behandeld om vetten los te maken. Het vuil en vet dat los komt wordt vervolgens met een speciale spoelmachine uitgespoeld en droog gezogen. Het overtollige restvocht wordt met een doekje van badstof weg gewreven. Indien nodig volgt nog een nabehandeling. Na enkele uren is uw meubilair weer droog en klaar voor gebruik.

Neem contact met ons op voor meer informatie »

Speciale behandelingen

Iedereen kent het wel: per ongeluk wordt frisdrank op uw stoel gemorst, uw huisdier heeft een ongelukje op de bank of u krijgt een hardnekkige vlek in uw meubelstof. Mister KOOL’s kan ook speciale behandelingen en reinigingen toepassen op uw meubilair!

Behandelingen die mogelijk zijn:

 • Reinigingen na brand
 • Desinfectie en ontgeuring na waterschade
 • Hardnekkige vlekken verwijderen
 • Ontgeuren bij ongelukjes van uw huisdier of anderszins
 • Antistatisch maken
 • Brandvertragend maken

Neem contact met ons op voor meer informatie »