Tapijt laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Vloerkleed laten reinigen

Na jarenlang gebruik jouw vloerkleed besloten schoon te maken? Kan het tapijt een grondige reiniging gebruiken door de dagelijkse vervuiling van schoeisel of vlekken van etenswaren en drankresten. Of verspreidt een tapijt, dat na waterschade doordrenkt is, een onaangename geur? 

Wat de reden ook is, bij Mister KOOL’s kun je jouw tapijt laten reinigen. Tapijten zijn er in allerlei soorten en maten. Het laten reinigen kan nogal een intensieve, maar soms ook nauwlettende klus zijn. Laat het over aan onze reinigingsspecialisten en laat je verblijden met een fris resultaat. Dan is er voor jou weer een schoon en stralend vloerkleed.

Direct offerte aanvragen

Na
Vloerkleed voor schoonmaak van Mister Kool's
Voor
Vloerkleed na schoonmaak van Mister Kools's
Na
Vloerkleed vvoor schoonmaak van Mister Kool's
Voor
Vloerkleed na schoonmaak van Mister Kool's

Professioneel je tapijt laten reinigen

Vaak houdt het dagelijks schoonmaken van je tapijt of vloerkleed niet meer in dan alleen stofzuigen. Voor het oog prima, maar echt schoon wordt je tapijt niet. Het tapijt wordt dus eigenlijk alleen maar vuiler en vuiler. Zeker vloerbedekkingen in bedrijfspanden die intensief worden belast! Periodiek je tapijt laten reinigen door een specialist zorgt voor een betere hygiëne voor de omgeving en een langere levensduur van het tapijt. 

Bij Mister KOOL’s kun je jouw vloerkleed laten reinigen op basis van onze innovatie en milieuvriendelijke reinigingstechnieken. Dat doen we zeer zorgvuldig, grondig en professioneel. We profileren ons dan ook niet als schoonmaakbedrijf, maar als ervaren specialisten in reiniging en onderhoud.

Innovatieve tapijtreinigingstechnieken

Mister KOOL’s is dé specialist in het duurzaam en intensief reinigen van vloerkleden en tapijten. Maar ook meubels en diverse soorten vloeren zoals natuursteenvloeren weten wij op zorgvuldige en gespecialiseerde wijze te verzorgen.

Interesse in een reiniging door Mister KOOL`s, neem dan contact met ons op!

Direct offerte aanvragen

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam
  • Het vloerkleed is schoon en fris
  • Vooraf prijsindicatie 
  • Laten reinigen aan huis of op kantoor
  • Onze vakkundige medewerkers denken met je mee
  • Het tapijt is direct beloopbaar
  • Compleet leeg ruimen van de vloer is niet nodig
  • Een schoon vloerkleed zorgt voor een betere hygiëne en gezondheid
  • De uitstraling blijft behouden
  • Het vloerkleed heeft een langere levensduur

Vloerkleed laten reinigen kosten

De prijs van een tapijt laten reinigen is afhankelijk van de soort, het type vervuiling en de afmetingen van het vloerkleed. We reinigen zowel hoog-, als laagpolige tapijten. De vezel maakt hierbij niet uit. Zo kunnen we bijvoorbeeld wollen, zijde, synthetische en perzische tapijten reinigen.

Je komt bij Mister KOOL’s nooit voor onaangename verrassingen te staan. Je vraagt vooraf al een offerte aan voor jouw reinigingsklus. We bieden een uitgebreid dienstenpakket voor het onderhouden en reinigen van vloerkleden. Zo kun je kiezen voor éénmalige of jaarlijkse tapijtreinigingen. Daarbij worden ook de meest hardnekkige vlekken zo goed mogelijk verwijderd.

Dan kun jij thuis weer heerlijk genieten van je schone vloerkleed. 

Mister KOOL's is de specialist in je vloerkleed laten reinigen

Op vloerkleden wordt gelopen, geleefd en onverhoopt gemorst. Het een kan meer gevolgen hebben dan het ander, maar gelukkig weten onze reinigingsspecialisten voor vrijwel ieder probleem een oplossing!

Dit begint met de inspectie van het vloerkleed. Wat zijn de aanwezige vlekken of vervuilingen? Wat is de kleurdoorloop van het tapijt en zijn er misschien beschadigingen? Na deze inspectie kunnen we de optimale behandeling en reinigingsmethode van het vloerkleed vaststellen. Wist je dat wij ook tapijten reinigen in Nijmegen en tapijten reinigen in Limburg?

Vraag hier je offerte aan!

Snel een offerte aanvragen voor uw meubel of vloer? Dat kan hieronder.

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!