Headerafbeelding
Meubels laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Meubels laten reinigen

Het meubilair in huis zijn de werkpaarden op hun plaats. Zo staat het constant bloot aan stof, vuil, huidvet of andere vuiligheid welke meekomt met de gebruiker. Daarom raden wij aan: regelmatig je meubels laten reinigen.

Meubels reinigen op diep niveau

Gedurende de jaren hopen stof, vuil en vetten zich op. Wanneer dit niet tijdig verwijderd wordt, tast dit de kwaliteit en structuur van de bekleding aan. Ook kan het onaangename geurtjes met zich meebrengen. Mister KOOL’s zorgt voor een frisse dieptereiniging van jouw meubilair waarmee vlekken en verschillende allergenen uit de meubels verwijderd worden. Zo kun je onder meer terecht voor:

Natuurlijk kunnen andere meubelstukken ook gereinigd worden indien nodig.

Offerte aanvragen

Mister Kool's behandeling

Vuil en vezels

De methode van het reinigen van meubilair hangt af van de ontstane vervuilingsgraad en de vezels. Hoe dit tot een meubelstof verwerkt is, is doorslaggevend. Wanneer we gevraagd worden om meubels te laten reinigen, maken we dan ook graag een afspraak om te kijken of vragen we foto’s op. Aan de hand van de geconstateerde materialen, vuilen en hoeveelheid, maken wij graag een offerte voor je op.

Meubels laten reinigen op locatie

Naast het ophalen van meubels om ze te reinigen bij ons op locatie, kun je er ook voor kiezen om je meubels thuis te laten reinigen. Dit zorgt er voor dat je niet met de meubels hoeft te slepen. Op projectbasis reinigen we ook op locatie buiten kantooruren en op zaterdagen. Echter is dit alleen voor kantoren en bedrijfspanden.

contact opnemen

Jouw voordelen bij meubels laten reinigen

  • Meubelreiniging bij je thuis of op kantoor
  • Haal & Breng Service indien gewenst
  • Projectmeubilair reinigen we buiten kantoortijden en op zaterdag
  • Schoon meubilair zorgt voor een betere hygiëne en gezondheid
  • De uitstraling blijft behouden
  • De levensduur is langer
  • Er is geen snellere vervuiling
  • Jouw meubilair is optimaal schoon

Wat kost het om meubels te laten reinigen?

De kosten om meubels te laten reinigen zijn afhankelijk van hoe vervuild het is en om welk materiaal het gaat. Stuur ons een foto van het te reinigen meubelstuk en wij maken een vrijblijvende offerte

Daarom kies je voor Mister KOOL’s

Actief in heel Nederland

Elke aanvraag wordt beoordeeld en indien gewenst komt een specialist vrijblijvend langs voor een opname, de benodigde uitleg en offerte.

Meer dan 25 jaar ervaring

Sinds 1996 is Mister KOOL`s gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van vloeren en meubels voor de zakelijke en particuliere markt. Vernieuwing in techniek, uitvoer en kwaliteit staan centraal.

Vakkundige medewerkers

Ons team bestaat uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan de geldende norm te voldoen.

Specialist in het herstellen van vloeren

Onderhoud is behoud. Wij zorgen ervoor dat jouw vloer er weer als nieuw uitziet of we maken een onderhoudsplan voor een blijvend goed resultaat.

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

© 2022 - Mister Kool's
Created by