Perzisch tapijt laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Perzisch tapijt laten reinigen bij Mister KOOL’s

Is jouw Perzisch tapijt aan een reinigingsbeurt toe? Dan ben je bij Mister KOOL’s aan het juiste adres! Mister KOOL’s is de expert op het gebied van duurzaam reinigen en heeft jarenlang ervaring met het reinigen van Perzische tapijten. Bij Mister KOOL’s betaal je niet vooraf, maar alleen na volle tevredenheid. Door de specifieke reinigingsbehandeling van een Berber, Nepal, Oosters, omzoomd of Perzisch tapijt, geven wij de voorkeur om jouw tapijt te laten reinigen in onze ruimte in Wanssum. Het tapijt komen wij bij jou ophalen, en reinigen het tapijt dan. Natuurlijk mag je het tapijt ook zelf brengen. Wat jij fijn vindt. Jouw Perzische tapijt is na levering direct weer beloopbaar. Onze vakkundige medewerkers zijn klantvriendelijk en flexibel inzetbaar. Benieuwd naar de kosten van een Perzisch tapijt laten reinigen? Dit is afhankelijk van de afmetingen van jouw vloerkleed. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Direct offerte aanvragen

perzisch tapijt reinigen
perzisch tapijt reinigen
perzisch tapijt reinigen

Waarom een Perzisch tapijt laten reinigen?

Is jouw Perzisch tapijt reinigen belangrijk? Ja zeker weten! Een Perzisch tapijt is een prachtig en waardevol bezit waar je nog jarenlang van wilt en kunt genieten. Wanneer je in het bezit bent van een Perzisch tapijt is onderhoud erg belangrijk. Doe je dit niet dan heb je kans dat de kwetsbare wolvezel kan worden aangetast en doorloop van kleuren ontstaat. Belangrijk bij het reinigen van Perzisch tapijt is het hebben van kennis over de wijze waarop het Perzische tapijt geknoopt is, welke materialen gebruikt zijn en hoe de constructie is. Onze ervaren personeel kan je hierbij uitstekend adviseren en helpen. Een Perzisch tapijt laten reinigen verhoogd de levensduur en zorgt er tevens voor dat het Perzisch tapijt er weer stralend uitziet. Wanneer je het Perzisch tapijt laat reinigen door Mister KOOL’s ben je gegarandeerd van een stralend schoon en hygiënisch Perzisch tapijt.

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Jouw voordelen bij het reinigen van een Perzisch Tapijt door Mister KOOL’s

Een Perzisch tapijt laten reinigen door Mister KOOL’s levert voor jou de volgende voordelen op:

  • Jouw Perzisch tapijt is na behandeling direct weer beloopbaar
  • Een schoon Perzisch tapijt zorgt voor een betere hygiëne en gezondheid
  • De uitstraling blijft behouden
  • Jouw Perzisch tapijt heeft een langere levensduur
  • Jouw Perzisch tapijt is weer optimaal schoon
  • Geen voorafbetaling: alleen betalen na volle tevredenheid
  • Vooraf prijsindicatie op te vragen
  • Haal & breng service
  • Onze vakkundige medewerkers zijn klantvriendelijk en flexibel inzetbaar

Wat zijn de kosten van een Perzisch tapijt laten reinigen?

De kosten van het reinigen van een Perzisch tapijt zijn afhankelijk van de afmetingen van jouw vloerkleed. Wanneer je interesse hebt om een Perzisch of oosters tapijt te laten reinigen door Mister KOOL’s, dan kun je altijd vrijblijvend contact op nemen. We komen graag op bezoek voor een kennismaking en inspectie. Onze specialist beantwoordt al je vragen en legt onze werkwijze haarfijn uit.

Direct een offerte voor jouw Perzisch Tapijt?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een prijsopgave voor het reinigen van een Perzisch tapijt.

Direct offerte aanvragen

Direct offerte aanvragen

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!