Grindvloer laten reinigen
bij Mister KOOL’

Grindvloer reinigen

Je grindvloer laten reinigen door specialisten zorgt voor minder vervuiling en verkleint het risico op schade aan de vloer. Een grindvloer heeft weinig onderhoud nodig ten opzichte van andere soorten vloeren. Het tijdig laten reinigen van je grindvloer is echter zeker aan te raden. Zeker wanneer een grindvloer intensief wordt gebruikt! Denk bijvoorbeeld aan kantoorruimtes of jouw keuken en woonkamer. 

Vanwege de grovere en soms open structuur is een grindvloer écht goed schoonmaken werk voor specialisten. Gelukkig weten de vakkundige medewerkers van Mister KOOL’s wel raad met het grondig reinigen van je grindvloer.

Direct offerte aanvragen

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Hoe wij jouw grindvloer schoonmaken

Om te beginnen spuiten we het siergrind in met een neutraal en duurzaam reinigingsmiddel. Na het inspuiten halen we het vuil omhoog door de vloer te borstelen. Dit wordt gedaan met een speciale borstelmachine: de borstel komt tussen de grindkorrels. Na het borstelen wordt het vuil uit de grindvloer gespoeld door middel van sproei-extractie. Dit doen we met een zeer krachtige spoelmachine voor gespecialiseerde dieptereinigingen. Hierbij wordt er onder druk water in de vloer gespoten en direct weer opgezogen met de vervuiling. Dit zorgt er voor dat de vloer niet alleen aan het oppervlak schoon is, maar ook in de diepte.

Je grindvloer laten reinigen door een vakman

Natuurlijk wil je het liefste zelf regelmatig je grindvloer schoonmaken. Dat is ook zeker aan te raden. Bij het schoonmaken van een grindvloer wordt meestal gebruik gemaakt van een dweil en een zeepsopje. Dat is precies waar het bij het dagelijks schoonmaken van een siergrindvloer misgaat! Een grindvloer dweilen is dan ook niet de meest slimme schoonmaakoplossing. Met dweilen wordt namelijk alleen de toplaag schoon, maar trekt het vuil naar beneden. Daardoor kan er grotere vervuiling of zelfs vlekvorming ontstaan. 

Je grindvloer laten reinigen door onze ervaren vakmensen die gebruikmaken van professionele middelen en machines is dus vaak het meest efficiënt.

Een afspraak maken voor een grindvloer laten reinigen?

Wanneer je kiest voor je grindvloer laten reinigen door Mister KOOL’s, dan kies je voor een betrouwbare en betrokken professional. Wij komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken, de vloer te beoordelen en vervolgens een plan op te stellen. Wil je eventueel ook je meubels laten reinigen of andere vloeren reinigen? Wil je informatie over een vloerkleed laten reinigen? Mister KOOL’s is ervaren specialist in het reinigen en onderhouden van vloeren, vloerbedekkingen en meubels. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak. We helpen je graag.

Vraag hier je offerte aan!

Snel een offerte aanvragen voor uw meubel of vloer? Dat kan hieronder.

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!