Vloerbedekking laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Vloerbedekking laten reinigen

Is thuis of op kantoor de vloerbedekking vuil na jaren van intensief gebruik? Heb je hardnekkig vuil op het tapijt van de trap? Is er door waterschade de vloerbedekking doordrenkt en verspreidt deze een onaangename geur? Bij Mister KOOL’s kun je terecht om je vloerbedekking te laten reinigen. Onze reiniging experts staan voor jou klaar en zorgen voor een verbluffend resultaat. Hierdoor kan jij weer jarenlang genieten van jouw frisse vloerbedekking. Laat het daarom over aan onze reiniging experts en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Je zal versteld staan van het prachtige resultaat!

Je vloerbedekking professioneel laten reinigen

Vaak is zelf stofzuigen onvoldoende. Vooral wanneer er al jaren gebruik wordt gemaakt van de vloerbedekking. Mister KOOL’s komt jouw vloerbedekking reinigen. Dit gebeurt grondig en professioneel waardoor ze weer fris en als nieuw lijkt. Door periodiek onderhoud uit te voeren, verleng je de levensduur van je vloerbedekking.

De voordelen van vloerbedekking laten reinigen

Na verloop van tijd zal uw vloerbedekking vervuild raken en kan door een grondige en duurzame reiniging de oorspronkelijke uitstraling terug verkregen worden. Bij Mister KOOL’s zijn we gespecialiseerd in het reinigen van diverse soorten vloerbedekking. We reinigen zowel vast tapijt als karpetten. Bij het laten reinigen van tapijt door Mister KOOL’s bent u ervan verzekerd dat er een optimaal resultaat behaald zal worden. Vooraf komen we graag op locatie uw tapijt bekijken en eventueel een test doen om duidelijk te hebben welk eindresultaat er behaald kan worden.

De voordelen van uw vloerbedekking laten reinigen door Mister KOOL’s:

  • De vloerbedekking is weer optimaal schoon
  • Vooraf prijsindicatie op te vragen
  • Onze vakkundige medewerkers denken met je mee
  • Ook vloerbedekking reinigen op zaterdag
  • Geen voorafbetaling: alleen betalen na volle tevredenheid
  • De vloerbedekking is direct beloopbaar
  • Compleet uitruimen is niet nodig
  • Een schoon tapijt zorgt voor een betere hygiëne en gezondheid
  • De uitstraling blijft behouden
  • De vloerbedekking heeft een langere levensduur

Offerte aanvragen

Mister KOOL’s is specialist in vloerbedekking reinigen

Vloerbedekking heeft in uw woning veel te verduren, er wordt immers op gelopen en (helaas) soms ook op geknoeid. Dit valt niet te voorkomen maar gelukkig kunnen de gevolgen wel opgelost worden door professionele tapijtreiniging.

Allereerst starten we met het inspecteren van uw vloerbedekking. Hierbij kijken we naar zaken als aanwezige vlekken, vervuiling, kleurdoorloop en beschadigingen. Vervolgens kan op basis van deze inspectie de optimale behandeling worden vastgesteld voor het reinigen van de vloerbedekking.

Voor het grondig reinigen van vloerbedekking maken we gebruik van professionele schoonmaakmachines. Hiermee kunnen we een dieptereiniging uitvoeren waardoor uw vloerbedekking of karpet weer als nieuw zal zijn. De kleuren zijn weer zoals u ze ooit heeft uitgekozen en nare geurtjes zijn niet langer aanwezig.

U zult profiteren van meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van vloerbedekking reinigen. Dankzij deze jarenlange ervaring zijn onze specialisten in staat om uw vloerbedekking of karpet weer als nieuw te herstellen. Hierdoor kunt u weer volop genieten van uw vloerbedekking doordat het als nieuw is.

contact opnemen

Kosten vloerbedekking laten reinigen

De kosten van tapijt, vloerbedekking of karpet reinigen zijn direct afhankelijk van het soort vloerbedekking, het type vervuiling en de afmetingen van het vloerkleed. Vooraf komen wij geheel vrijblijvend kennismaken en bespreken de mogelijkheden en geven we een passend advies. 

Mister KOOL’s bied je een uitgebreid dienstenpakket voor het onderhouden en reinigen van de vloerbedekking. Zo kun je kiezen voor éénmalige of jaarlijkse tapijtreinigingen. Daarbij worden ook de hardnekkige vlekken verwijderd. Vooral wanneer je de vloer zo lang mogelijk representatief wilt houden is professionele tapijtreiniging een must. Zo brengen wij voor het behoud van geweven vinyltapijten (Bolon) een beschermlaag aan waardoor de vloerbedekking niet gaat rafelen.

Direct offerte aanvragen

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam