Vloerbedekking laten reinigen
bij Mister KOOL’s

Vloerbedekking laten reinigen

Is de vloerbedekking thuis of op kantoor vuil na jaren van intensief gebruik? Wacht met direct nieuwe vloerbedekking kopen en laat Mister KOOL’s de vloerbedekking reinigen! Dit is een stuk goedkoper en makkelijker dan het vervangen van je vloerbedekking. Onze reinigingsspecialisten zorgen voor een mooi resultaat. Hierdoor kun je weer jarenlang genieten van jouw frisse vloerbedekking. Laat het daarom over aan ons en neem geheel vrijblijvend contact op.

Direct offerte aanvragen

Vaste vloerbedekking laten reinigen door een professional

Vaak is het zelf stofzuigen of schoonmaken van je vloerbedekking onvoldoende. Vooral wanneer er al jaren gebruik wordt gemaakt van de vloerbedekking. Laat daarom je vaste vloerbedekking reinigen door een professional, zoals Mister KOOL’s. Hierdoor wordt jouw vloerbedekking grondig gereinigd en is het weer fris en schoon. Door periodiek onderhoud uit te voeren, verleng je de levensduur van je vloerbedekking.

Heb je hardnekkig vuil op het tapijt van de trap? Of is door waterschade de vloerbedekking doordrenkt en verspreidt deze een onaangename geur? Ook hier kan Mister KOOL’s bij helpen!

Naast vaste vloerbedekking laten reinigen kun je bij ons ook terecht voor een tapijt te laten reinigen, een vloerkleed te laten reinigen of een perzisch tapijt laten reinigen. Daarnaast reinigen wij ook allerlei soorten vloeren en meubels. 

Innovatieve tapijtreinigingstechnieken

Mister KOOL’s is dé specialist in het duurzaam en intensief reinigen van vloerkleden en tapijten. Maar ook meubels en diverse soorten vloeren zoals natuursteenvloeren weten wij op zorgvuldige en gespecialiseerde wijze te verzorgen. Interesse in een reiniging door Mister KOOL`s, neem dan contact met ons op!

Direct offerte aanvragen

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Hoe wij jouw vloerbedekking reinigen

Benieuwd wat onze werkwijze is bij het reinigen van jouw vloerbedekking? Hieronder leggen we stap voor stap uit wat we doen. 

 • We beginnen met het voorbehandelen van intensief vervuilde delen en/of vlekken
 • Daarna wordt de vloerbedekking ingespoten met amcit en koolzuur.
 • Vervolgens wordt de vloerbedekking machinaal geborsteld. De spray in combinatie met het borstelen zorgt ervoor dat het vuil loslaat 
 • Na het borstelen gaan we de vloerbedekking spoelend reinigen d.m.v. sproei-extractie. We spuiten met hoge druk water in het stof, waardoor het vuil omhoog komt. Dit zuigen we dan direct weer weg.
 • Na het spoelen wordt de vloerbedekking zo droog mogelijk gezogen
 • Tot slot wordt het tapijt met een bonnetpad na behandeld en wordt losse vervuiling met een borstel stofzuiger verwijderd.

Waarom jouw vloerbedekking laten reinigen door Mister KOOL’s?

Ons team bestaat uit ervaren onderhoudsspecialisten. Zij gaan daarom graag voor jou aan de slag. Wat wij kunnen garanderen. 

 • We komen altijd eerst vrijblijvend langs om de vloer te beoordelen en indien gewenst zetten we ook een representatieve test met het te verwachten eindresultaat
 • We maken in onze offerte altijd een uitvoer- en onderhoudsplan met de exacte investeringsspecificatie vooraf
 • Minimale overlast van onze werkzaamheden (altijd in goed vooraf overleg!)
 • Na onze behandeling is je vloer weer schoon en makkelijker te onderhouden
 • Langere levensduur door het juiste onderhoud en daardoor geen rand- en polymeer opbouw
 • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
 • De uitstraling blijft behouden
 • Bij vragen en/of onduidelijkheden staan we altijd voor je klaar met advies

Vloerbedekking laten reinigen kosten

De kosten om vloerbedekking te laten reinigen zijn afhankelijk van het type vloerbedekking, de mate van vervuiling en het aantal m². Vooraf komen wij geheel vrijblijvend kennismaken, bespreken we de mogelijkheden en geven we een passend advies. 

Mister KOOL’s biedt je een uitgebreid dienstenpakket voor het onderhouden en reinigen van de vloerbedekking. Zo kun je kiezen voor éénmalige of jaarlijkse tapijtreinigingen. Daarbij worden ook de hardnekkige vlekken zo goed als mogelijk verwijderd. Vooral wanneer je de vloer zo lang mogelijk representatief wilt houden is professionele tapijtreiniging een must!

Heeft u een Bolon vloer? Ook hier weten wij raad mee! Voor het behoud van geweven vinyltapijten (Bolon) maken we een passend reinigingsadvies, waarbij we tot slot een beschermlaag aan kunnen brengen. Hierdoor gaat de vloerbedekking niet rafelen.

Vraag hier je offerte aan!

Snel een offerte aanvragen voor uw meubel of vloer? Dat kan hieronder.

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!