Marmoleum en linoleum vloer laten reinigen
bij Mister Kools

Marmoleum en Linoleum vloer onderhoud

Marmoleum vloer onderhoud en linoleum vloer onderhoud is heel spaarzaam en duurzaam. Een marmoleum en linoleum vloer heeft weinig onderhoud nodig. Na verloop van tijd en door intensief gebruik kan de vloer steeds meer de glans verliezen. Ziet de 'oude vloer' eruit alsof deze aan vervanging of reiniging toe is? Of is het een nieuwe linoleumvloer of marmoleum vloer in een pand dat net is opgeleverd? Dan is het voor beide varianten tijd om deze grondig te laten reinigen. Mister KOOL’s kan je helpen met specialistisch linoleum vloer onderhoud en marmoleum vloer onderhoud.

Direct offerte aanvragen

Een blijvende glans met marmoleum en linoleum vloer onderhoud

Linoleum en marmoleum vloer onderhoud is nodig wanneer de glans van de vloeren langzaam begint te verdwijnen. De vloer oogt dan versleten. De specialisten van Mister KOOL’s kunnen deze vloeren echter weer laten stralen. Door tijdig en regelmatig voor marmoleum en linoleum vloer onderhoud te zorgen, gaat de glans en uitstraling niet verloren. Tevens blijft de bescherming tegen hardnekkige vervuiling goed behouden. Is de glans van je vloer al verdwenen?  De specialisten van Mister KOOL’s kunnen de linoleum en marmoleum reinigen en coaten om er voor te zorgen dat deze weer straalt! Geef je vloer dus een tweede leven met linoleum en marmoleum vloer onderhoud.

Linoleum en marmoleum vloer onderhoud met coatings

Wist je trouwens ook dat oude en nieuwe vloeren een beschermende coating moeten krijgen, nadat deze gereinigd is? Mister KOOL’s heeft verschillende coatings voor verschillende situaties. Zo zijn de coatings voor onderhoud van marmoleum en linoleum bestand tegen:

 • dagelijkse vervuiling en gebruik
 • alcohol spetters, zoals bv. in ziekenhuizen, tandartspraktijken, horecazaken enz.
 • haarverf in kapsalons
 • weekmakers van autobanden in garages (rubber migratie)

Wanneer je de linoleum vloer laat behandelen door Mister KOOL’s, is deze optimaal en langdurig beschermt tegen verschillende soorten vuil.

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Behandeltechnieken bij linoleum en marmoleum vloer onderhoud

Wanneer we het hebben over linoleum of marmoleum vloer onderhoud, dan biedt Mister KOOL´s de volgende behandelingen:

 • Normale reiniging: voor nieuwe en goed onderhouden vloeren
 • Intensieve reiniging en bescherming: bij dagelijks intensief gebruikte vloeren
 • Renovatie; bij oude vloeren en achterstallig onderhoud
 • Coating; speciale behandeling met een twee component-coating. Dit is afhankelijk van de toestand van de vloer en jouw wensen.
 • Kleuren; als je een nieuwe en andere uitstraling wilt

De voordelen van marmoleum en linoleum vloer onderhoud

Ons team bestaat uit ervaren onderhoudsspecialisten. Zij gaan daarom graag voor jou aan de slag. Wij voeren linoleum vloer onderhoud uit in heel Nederland. Wat wij kunnen garanderen. 

 • We komen altijd eerst vrijblijvend langs om de vloer te beoordelen en indien gewenst zetten we ook een representatieve test met het te verwachten eindresultaat
 • We maken in onze offerte altijd een uitvoer- en onderhoudsplan met de exacte investeringsspecificatie vooraf
 • Minimale overlast van onze werkzaamheden (altijd in goed vooraf overleg!)
 • Na onze behandeling is je vloer weer schoon en makkelijker te onderhouden
 • Langere levensduur door het juiste onderhoud en daardoor geen rand- en polymeer opbouw
 • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
 • De uitstraling blijft behouden
 • Bij vragen en/of onduidelijkheden staan we altijd voor je klaar met advies

Wat kost marmoleum en linoleum vloer onderhoud?

Mister KOOL’s reinigt & beschermt linoleum of marmoleum vloeren bij jou op locatie. Dit kan zowel thuis, in een bedrijfspand of op school. Voordat we onze werkzaamheden gaan uitvoeren, komen we graag eerst de vloer beoordelen en het plan van aanpak bespreken. Hierbij luisteren we met je mee en denken in oplossingen. Zo zorgen we ervoor dat je vloer er weer jaren tegen kan. 

Ook je meubels laten reinigen? Of andere vloeren reinigen? Wil je informatie over vloerkleden laten reinigen? Mister KOOL’s is ervaren specialist in het reinigen en onderhouden van vloeren, vloerbedekkingen en meubels. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak. We helpen je graag.

Vraag hier je offerte aan!

Snel een offerte aanvragen voor uw meubel of vloer? Dat kan hieronder.

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!