Natuursteen terras reinigen
bij Mister KOOL’s

Natuursteen terras laten reinigen

Heeft jouw natuursteen terras zijn uitstraling verloren? Of is het intensieve gebruik zichtbaar? Vlekken op het natuursteen terras? Laat dan jouw natuursteen terras of tuintegels schoonmaken door Mister KOOL`s. Door een natuursteen terras goed te laten reinigen en onderhouden heb je langer plezier van jouw terras. Tevens is de natuursteen beter beschermd tegen weersinvloeden. Wil je jouw natuursteen terrastegels op een professionele manier een keer goed laten schoonmaken en onderhouden? 

Wij komen graag vrijblijvend bij jou langs voor een beoordeling en offerte op maat. Interesse? Maak online een afspraak.

Direct offerte aanvragen

Na
Natuursteen terras voor schoonmaak van Mister Kool's
Voor
Natuursteen terras na de schoonmaak van Mister Kool's

Welke soorten natuursteen terras kunnen wij reinigen

Mister KOOL’s is meer dan 25 jaar dé specialist in het reinigen van natuursteen. Wij reinigen allerlei soorten natuursteen voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt in heel Nederland. Wij kunnen onder andere de volgende soorten natuursteen schoonmaken:

Staat jouw type natuursteen terras er niet bij wil je weten of we deze ook kunnen reinigen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0478 569 750 of te mailen naar bureau@misterkools.nl.

Hoe werkt het reinigen van jouw natuursteen terras?

Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe wij jouw natuursteen terras reinigen op een professionele manier.

 • Als eerst gaan wij het terras reinigen en ontvetten op een duurzame manier. Hierdoor is het terras kaal, dof en klaar voor de eventuele volgende stap.
 • Afhankelijk van de soort natuursteen gaan we de terrastegel slijpen. Dit doen we in meerdere stappen van grof naar fijn. Dit is het voorbereidende werk om de natuursteen op glans te krijgen.
 • Nu gaan we de terrastegel kristalliseren. Door een zuurpoeder te gebruiken, wordt de glans in de vloer hersteld. Je kunt zelf de glans bepalen. De mate van glans zorgt voor het duurzaam sluiten van de steen, waardoor het makkelijker is in onderhoud en beter bestand is tegen het indringen van vuil. Hierna wordt de terrastegel opgeboend. Impregneren is altijd nog mogelijk als laatste afwerking.
 • Is het natuursteen terras niet te slijpen of kristalliseren, dan kan de natuursteen terrastegel geïmpregneerd worden. Door het impregneren worden de poriën dichtgezet, zodat vuil, vocht en vlekken niet meer in de steen kunnen trekken. Door het impregneren wordt ook erosie vertraagd en blijven de stenen kleurvast.

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Natuursteen terras reiniging na plaatsing

Wij raden aan om ook na het plaatsen van je nieuwe terras je natuursteen terras te reinigen. De dag na het voegen kun je het beste de cementresten verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de cementsluier wordt verwijderd en de voegen glad worden.

Waarom natuursteen terrastegels op tijd schoonmaken?

Wanneer je natuursteen terrastegels niet op tijd schoonmaakt, dan kunnen er hardnekkige algen en mossen gaan groeien. Dit is moeilijk te verwijderen en het zorgt ervoor dat de tegel glad wordt. Je wilt natuurlijk voorkomen dat jij of één van je gasten uitglijdt. Ook ziet een groene aanslag er natuurlijk niet zo fraai uit. Jij wil natuurlijk een schoon terras bij je huis of in je tuin. 

Een ander veel voorkomende probleem is vogelpoep. Zeker wanneer je een kalkhoudende natuursteen terrastegels hebt, dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te verwijderen. 

Vogelpoep bevat zuren die de kalkhoudende steen aantasten. Zodra dit zuur in de steen trekt, dan kunnen er blijvende vlekken ontstaan. Het is daarom belangrijk om jouw terras schoon te maken. Gebruik hiervoor altijd een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor natuursteen, zoals onze natuursteen reiniger

Waarom jouw natuursteen terrastegel reinigen door Mister KOOL's?

Ons team bestaat uit ervaren onderhoudsspecialisten. Zij gaan daarom graag voor jou aan de slag. Wat wij kunnen garanderen:

 • We komen altijd eerst vrijblijvend langs om jouw terras te beoordelen en indien gewenst, dan zetten we ook een representatieve test met het te verwachten eindresultaat
 • We maken in onze offerte altijd een uitvoer- en onderhoudsplan met de exacte investeringsspecificatie vooraf
 • Minimale overlast van onze werkzaamheden (altijd in goed vooraf overleg!)
 • Na onze behandeling is je terras weer schoon en makkelijker te onderhouden
 • Langere levensduur door het juiste onderhoud
 • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
 • De uitstraling blijft behouden
 • Bij vragen en/of onduidelijkheden staan we altijd voor je klaar met advies

Enthousiast geraakt van onze werkwijze en klaar om jouw natuursteen terras te laten reinigen? Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Liever direct een offerte ontvangen? Dat kan ook! Vraag geheel vrijblijvend online een offerte aan voor het laten reinigen van jouw terras. 

Direct offerte aanvragen

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!