PVC vloer reingen
bij Mister KOOL’s

PVC vloer laten reinigen

Tijdig je PVC vloer laten reinigen is erg belangrijk. Wanneer er beschadigingen of vuil in de vloer zitten, is het zaak om de vloer te laten schoonmaken. Bij een PVC vloer reinigen wordt allereerst de vervuilde toplaag verwijderd door onze specialisten. Dit doen we met een schrobmachine en duurzaam reinigingsmiddel. De randen worden handmatig gereinigd, waarna het vuil en vocht opgezogen wordt met een waterzuiger. Als laatste wordt de vloer geneutraliseerd door een spoeling met schoon water. Je PVC vloer laten reinigen door de specialisten van Mister KOOL’s betekent; geen zorgen rondom het PVC vloer onderhoud en altijd een topconditie voor je vloer. Laat dus nu je PVC vloer schoonmaken door Mister KOOL’s!

Direct offerte aanvragen

Na
Voor

PVC vloer reinigen en coaten

Na het verwijderen van de toplaag, is het belangrijk om de PVC vloer weer te coaten. Dit houdt in dat er twee nieuwe beschermlagen van PU polymeer aangebracht worden. Echter kunnen we ook een twee component coating aanbrengen. Deze is nog vele male sterker dan een PU polymeer. Door deze coating krijgt je PVC vloer de bescherming die het nodig heeft en kan deze de dagelijkse belasting weer beter aan. Welke coating er gebruikt wordt, hangt af van welke uitstraling je aan de vloer wilt geven en de dagelijkse belasting. Er is dus een aanzienlijk verschil tussen zélf je PVC vloer schoonmaken en je PVC vloer laten reinigen door onze ervaren specialisten. Stel vakkundig onderhoud van een PVC vloer dus niet onnodig uit!

Planmatig onderhoud van je PVC vloer

Wanneer je een PVC vloer hebt die intensief gebruikt wordt, is het verstandig om onderhoud in te plannen. Dit zorgt er voor dat er geen achterstallig werk ontstaat! Vervuiling is te reinigen, een beschadiging wegwerken is echter al stukken lastiger. Alles voor een langere levensduur. Naast het planmatig onderhoud van je PVC vloer, geven we bovendien graag vrijblijvend aanvullend advies in krasvrije poot- en wielsystemen. We maken een PVC vloer reinigen voor zowel onze klanten, als onze eigen specialisten graag zo efficiënt mogelijk.

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Een tweede leven door vakkundig PVC vloer onderhoud

Wat is de huidige staat van jouw PVC vloer? Is het met regulier onderhoud nog te reinigen of is het al bijna afgeschreven vanwege intensief gebruik en achterstallig onderhoud? Mister KOOL’s biedt jouw PVC vloer graag een tweede leven. Wij kunnen de versleten toplaag weer herstellen en geven de vloer weer een mooie uitstraling.

Voordelen van PVC vloer laten reinigen door Mister KOOL’s

Ons team bestaat uit ervaren onderhoudsspecialisten. Zij gaan daarom graag voor jou aan de slag om jou PVC vloer reinigen. Wij doen PVC vloer schoonmaken in heel Nederland. Wat wij kunnen garanderen.

  • We komen altijd eerst vrijblijvend langs om de vloer te beoordelen en indien gewenst, dan zetten we ook een representatieve test met het te verwachten eindresultaat
  • We maken in onze offerte altijd een uitvoer- en onderhoudsplan met de exacte investeringsspecificatie vooraf
  • Minimale overlast van onze werkzaamheden (altijd in goed vooraf overleg!)
  • Na onze behandeling is je vloer weer schoon en makkelijker te onderhouden
  • Langere levensduur door het juiste onderhoud
  • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
  • De uitstraling blijft behouden
  • Bij vragen en/of onduidelijkheden staan we altijd voor je klaar met advies

PVC vloer schoonmaken?

Kies je voor je PVC vloer laten reinigen door Mister KOOL’s? Dan kies je voor een ervaren en betrokken professional. Wij komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken en een plan op te stellen. We bekijken de huidige staat van je PVC vloer en stemmen samen het onderhoudsplan af. Zo weet je vooraf altijd waar je aan toe bent.

PVC vloer onderhoud of andere diensten van Mister KOOL’s inzetten?

Wanneer je interesse hebt in je PVC vloer laten reinigen door Mister KOOL’s, dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen. We komen graag op bezoek voor een kennismaking en beoordeling. Tijdens de inspectie bekijken en bespreken we hoe we jouw vinyl vloer schoonmaken. Onze specialist beantwoordt al je vragen en legt onze werkwijze haarfijn uit.

Ook je meubels laten reinigen? Of andere vloeren reinigen? Wil je informatie over een vloerkleed laten reinigen? Mister KOOL’s is ervaren specialist in het reinigen en onderhouden van vloeren, vloerbedekkingen en meubels. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak. We helpen je graag.

Vraag hier je offerte aan!

Snel een offerte aanvragen voor uw meubel of vloer? Dat kan hieronder.

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!