Leisteen schoonmaken
bij Mister KOOL’s

Leisteen schoonmaken

Is jouw leistenen vloer heel dof en ziet het eruit alsof het zijn natuurlijke glans heeft verloren? Wij van Mister KOOL’s kunnen je hierbij helpen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je de beste tips geven over het schoonmaken van jouw leisteen. Als je een leistenen vloer hebt, is het belangrijk om dit op de juiste manier schoon te maken. Wanneer je de verkeerde schoonmaakmiddelen gebruikt, dan kan je jouw leisteen beschadigen. In onze webshop vind je de beste producten om jouw leisteen schoon te maken. Hierbij geven wij enkele tips hoe jij jouw leisteen het beste kunt schoonmaken. Wil je graag een specialist spreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Leisteen tegels schoonmaken

Het is erg belangrijk om jouw leistenen vloer goed schoon te maken en te behandelen, daarom hebben onze specialisten de volgende tips voor jou opgesteld. Met deze tips kan je nog jarenlang genieten van jouw leisteen.

  • Gebruik ten alle tijden een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor leisteen
  • Gebruik de juiste hoeveelheid die aangegeven staat op de verpakking
  • Zorg ervoor dat je niet te veel water gebruikt. Te veel water is namelijk slecht voor jouw leisteen
  • Tijdens het schoonmaken is het belangrijk om lauwwarm water te gebruiken
  • Het is belangrijk dat je de leisteen  naast het reinigen ook behandeld en beschermd
  • Voor het reinigen moet je geen schuurspons gebruiken, dit zorgt voor doffe plekken
  • Gebruik geen chemische producten of producten met een hoge pH-waarde, zoals; azijn of citroen
  • Tevens raden we af om baksoda of kalkreiniger  te gebruiken

Geschikte producten voor leisteen schoonmaken en onderhouden

Wanneer je leisteen gaat schoonmaken, dan is het belangrijk dat je de juiste producten gebruikt. Hiervoor kun je de volgende producten gebruiken.

Natuursteen reiniger

Mister KOOL’s natuursteen reiniger is geschikt voor alle soorten natuursteen. Het maakt het natuursteen schoon en het ontvet.

Bestel hier

Natuursteen impregnator

De natuursteen impregnator maakt natuursteen schoon en het beschermt het gesteente. Het maakt het oppervlak water- en vuilafstotend, wat het schoonmaken vergemakkelijkt. Ook blijft het oppervlak van je natuursteen langere tijd in goede conditie.

Bestel hier

Leisteen professioneel laten schoonmaken?

Wil je jouw leistenen vloer laten reinigen? Wij helpen je graag om jouw leisteen  te reinigen. Na onze specialistische leisteen behandeling is jouw vloer makkelijker te onderhouden. Daardoor heb je er  weer jarenlang plezier van. Als je vragen hebt, staan onze specialisten graag voor je klaar! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ook direct online een offerte aanvragen. Voor een nog betere aanpak kun je foto’s van jouw leistenen vloer sturen naar bureau@misterkools.nl

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam