Terrazzo schuren
bij Mister KOOL’s

Terrazzo keukenblad of vloer schuren

Wil je jouw terrazzo keukenblad of vloer schuren, zodat krassen, vlekken en oneffenheden worden weggewerkt? Dan ben je bij Mister KOOL’s aan het juiste adres. Door het gebruik van je terrazzo vloer of keukenblad wordt dit type natuursteen vuil en kunnen ook beschadigingen zichtbaar worden. Door het terrazzo te schuren wordt dit probleem opgelost. Terrazzo slijpen is een specialistische klus waarbij professionele machines gebruikt worden. Zo komt er met onze speciale apparatuur bijvoorbeeld geen stof vrij.

Wij komen graag bij jou langs voor een geheel vrijblijvende opname en offerte op maat. Interesse? Maak online een afspraak of vraag online een offerte aan.

Direct offerte aanvragen

Terrazzo schuren
Terrazzo voor en na schuren
Terrazzo schuren

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Wanneer een terrazzo vloer schuren?

Terrazzo vloeren komen veel voor bij woningen uit de jaren 30 en 40. Vaak zijn deze vloeren in al die jaren niet meer behandeld en/of is er bijvoorbeeld een andere tegel of vloerbedekking overheen gelegd. Hierdoor kan de terrazzo vloer lijmresten, een doffe uitstraling en/of beschadigingen bevatten. Ook wanneer de vloer jarenlang niet onderhouden is, dan is het verstandig om de terrazzo vloer te laten schuren.

Mocht de terrazzo vloer alleen doffe plekken en lichte krasjes bevatten, dan is polijsten wellicht al voldoende. Wij komen daarom graag bij je langs om de vloer te beoordelen, zodat wij een juiste behandelmethode kunnen aanbevelen. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Onze werkwijze bij terrazzo slijpen

Bij het schuren of slijpen van een terrazzo vloer of keukenblad gaan we als volgt te werk:

 • We starten met het duurzaam reinigen en ontvetten van het terrazzo. Hierdoor is de vloer kaal, dof en klaar voor de volgende stap.
 • Hierna volgt het schuren van het terrazzo. Hierbij schuren we een klein gedeelte van de toplaag af, zodat er een nieuwe laag tevoorschijn komt zonder vlekken, krassen en doffe plekken. Dankzij onze speciale apparatuur komt er (bijna) geen stof vrij, omdat we met een nat procedé werken.
 • Nadat het terrazzo geschuurd is, wordt de steen nog netjes afgewerkt. Hierbij gaan we het terrazzo polijsten waardoor de glans in de vloer of het aanrechtblad wordt hersteld. 
 • Tenslotte wordt het terrazzo gereinigd om slijpresten te verwijderen, zodat de vloer klaar is om af te werken. Het afwerken wordt ook wel natuursteen impregneren genoemd. De poriën worden hierdoor dichtgezet, zodat vuil niet meer in de steen kan trekken.

Met een onderhoudsmiddel passend bij je vloer of aanrechtblad zorg je er vervolgens voor dat je jarenlang zelf je terrazzo kan blijven onderhouden.

Waarom jouw terrazzo vloer of keukenblad laten schuren door Mister KOOL’s?

Ons team bestaat uit ervaren onderhoudsspecialisten. Zij gaan daarom graag voor jou aan de slag. Wat wij kunnen garanderen:

 • We komen altijd eerst vrijblijvend langs om de vloer te beoordelen en indien gewenst, dan zetten we ook een representatieve test met het te verwachten eindresultaat
 • We maken in onze offerte altijd een uitvoer- en onderhoudsplan met de exacte investeringsspecificatie vooraf
 • Minimale overlast van onze werkzaamheden (altijd in goed vooraf overleg!)
 • Na onze behandeling is je vloer weer schoon en makkelijker te onderhouden
 • Langere levensduur door het juiste onderhoud
 • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
 • De uitstraling blijft behouden
 • Bij vragen en/of onduidelijkheden staan we altijd voor je klaar met advies

Enthousiast geraakt van onze werkwijze en klaar om jouw terrazzo vloer of keukenblad te laten slijpen? Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Liever direct een offerte ontvangen? Dat kan ook! Vraag geheel vrijblijvend online een offerte aan.

Direct offerte aanvragen

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!