Beton polijsten
bij Mister KOOL

Beton polijsten

Is jouw betonvloer erg vervuild en blijft het stof afgeven? Wij van Mister KOOL’s hebben de oplossing voor je. Kies ervoor om jouw betonvloer te polijsten. Hierdoor krijgt de betonvloer geen doffe uitstraling meer maar krijgt het een industrieel karakter met een kleine glans. Wist je dat een betonvloer ook makkelijk in onderhoud is na het polijsten? Sinds 1996 is Mister KOOL’s gespecialiseerd in het beton polijsten en om deze reden is jouw vloer in goede handen. Wil je graag meer informatie over beton polijsten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct offerte aanvragen

betonvloer reinigen
betonvloer reinigen
betonvloer reinigen

De werkwijze van een betonvloer polijsten

Een betonvloer polijsten vereist veel vakkennis. De specialisten van Mister KOOL’s gaan vakkundig te werk en komen eerst langs voor een analyse van de vloer. Vervolgens zullen ze via de volgende stappen te werk gaan:

  • De betonvloer wordt machinaal gereinigd zodat de ondergrond klaargemaakt wordt.
  • Er wordt een analyse uitgevoerd om na te gaan of er oneffenheden in de betonvloer zitten. Als deze aanwezig zijn, zullen deze gerepareerd worden.
  • De volgende stap is de betonvloer polijsten. Er zal eerst begonnen worden met een grove korrel en uiteindelijk zullen ze toewerken naar een fijne korrel. 
  • De laatste stap is een beschermende laag aanbrengen op de betonvloer. Deze beschermende laag trekt in het beton en zal vuil en vocht tegenhouden.

Na het polijsten is jouw betonvloer makkelijker in onderhoud omdat er een nieuwe toplaag is aangebracht. Na het polijsten kan je er ook voor kiezen om jouw beton te impregneren of te coaten.

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Wat zijn de kosten van beton polijsten?

De prijs is afhankelijk van de grootte van de betonvloer en de beschadigingen. Tijdens de opname zal er een overzicht gemaakt worden met de werkzaamheden die verricht moeten worden. Op basis hiervan zal een factuur opgesteld worden. Je kan altijd online een offerte op maat aanvragen.

Waarom kiezen voor Mister KOOL’s?

Het team van Mister KOOL’s bestaat uit ervaren onderhoudsspecialisten. Het polijsten van beton is voor hun een eenvoudige taak. Wij gebruiken goede en duurzame onderhoudsmiddelen zodat jouw betonvloer een langere levensduur krijgt. Heb je nog vragen over beton polijsten? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord. 

Direct offerte aanvragen

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!