Beton coaten
bij Mister KOOL

Beton coaten

Wil jij je betonvloer een onderhoudsvriendelijke upgrade geven? Bij Mister Kool's bieden wij betoncoating aan. Met meer dan 20 jaar ervaring als specialist op dit gebied. Ontdek waarom onze aanpak de beste is voor het behandelen van jouw vloer en hoe betoncoating niet alleen praktisch, maar ook esthetisch waardevol is.

Bij een betonvloer coaten wordt er een speciale laag aangebracht. Deze laag zal op het beton blijven liggen waardoor de uitstraling van jouw betonvloer glimmend wordt. Een coating geeft je betonnen vloer weer glans. Heb je een specifieke vraag over beton coaten? Je kan te allen tijden contact opnemen met onze specialisten.

betonvloer reinigen
betonvloer reinigen
betonvloer reinigen

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

De werkwijze van Mister Kool’s

De Werkwijze van Mister Kool’s

Ontdek hoe wij te werk gaan om jouw betonvloer in topconditie te krijgen:

1. Egaal maken van de Betonvloer

De eerste stap is het egaal maken van de betonvloer, zodat de coating optimaal hecht en een goede hechting met het beton maakt. Dit zorgt voor een gelijkmatige en duurzame afwerking.

2. Grondige Reiniging van de Ondergrond

Een vocht- en vetvrije ondergrond is essentieel voor het beste resultaat. Daarom reinigen we de ondergrond goed en grondig voordat we overgaan tot het aanbrengen van de coating.

3. Coating Applicatie

Na de voorbereiding zal onze specialist zorgvuldig de coating aanbrengen op het beton. Dit gebeurt met precisie om een gelijkmatige en sterke bescherming te garanderen.

4. Drogen van de Betonvloer

Na het aanbrengen van de coating moet de betonvloer volledig drogen. Het naleven van de droogtijd is cruciaal om een waterdichte betoncoating te waarborgen.

De Voordelen van Beton Coaten

Glanzende Uitstraling

Bij betoncoating wordt een speciale laag aangebracht die op het beton blijft liggen. Deze coating zorgt ervoor dat jouw betonvloer een glanzende uitstraling en daardoor de ruimte direct een luxe sfeer krijgt.

Analyse en Aanpak

Onze specialisten komen bij jou langs voor een grondige analyse van je vloer. Op basis daarvan wordt een op maat gemaakt behandelplan opgesteld om de beste resultaten te bereiken.

Waarom de betoncoating laten uitvoeren door Mister Kool’s?

Waarom Kiezen voor Mister Kool’s?

Ontdek de voordelen van het laten uitvoeren van betoncoating door ons ervaren team:

  • Gebruik van hoogwaardige en duurzame onderhoudsmiddelen.
  • Een vloer die na behandeling eenvoudig schoon te maken is.
  • Minimale overlast tijdens onze werkzaamheden.
  • Altijd beschikbaar voor vragen en verduidelijkingen.

Zou je graag willen weten hoeveel betonvloer coaten kost? Vraag eenvoudig online een offerte op maat aan. Wij kunnen de kosten het beste inschatten als u ook foto’s van uw betonvloer meestuurt.

Benieuwd naar de kosten?

Benieuwd naar de kosten van het coaten van jouw betonvloer? Vraag eenvoudig online een offerte op maat aan. Stuur gerust foto's van je betonvloer mee, zodat wij een nauwkeurige inschatting kunnen maken. Bij Mister Kool's streven we naar tevreden klanten door vakmanschap en passie voor ons werk. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat wij voor jouw betonvloer kunnen betekenen.

Vraag hier je offerte aan!

Snel een offerte aanvragen voor uw meubel of vloer? Dat kan hieronder.

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!