Beton coaten
bij Mister KOOL

Beton coaten

Wil je graag jouw betonvloer onderhoudsvriendelijker maken? Bij Mister Kool’s kan je een betonvloer coaten. Mister Kool’s is al meer dan 20 jaar de specialist in beton coaten en kan jouw vloer het beste behandelen. Bij een betonvloer coaten wordt er een speciale laag aangebracht. Deze laag zal op het beton blijven liggen waardoor de uitstraling van jouw betonvloer glimmend wordt. Heb je een specifieke vraag over beton coaten? Je kan te allen tijden contact opnemen met onze specialisten.

betonvloer reinigen
betonvloer reinigen
betonvloer reinigen

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

De werkwijze van Mister Kool’s

De specialisten van Mister Kool’s komen graag bij u langs om een analyse te maken van uw vloer. Op basis hiervan wordt uw vloer behandeld. Onze werkwijze ziet er als volgt uit:

  • De eerste stap is om de betonvloer egaal te maken zodat de coating op de betonvloer goed zal hechten. 
  • Vervolgens zal de ondergrond goed schoongemaakt worden. De ondergrond zal vocht- en vetvrij moeten zijn voor het beste resultaat. 
  • Als de ondergrond klaar is gemaakt zal de coating op het beton aangebracht worden. 
  • Als de coating is aangebracht zal de betonvloer moeten drogen. Als er niet aan de droogtijd gehouden wordt, zal de betoncoating niet waterdicht zijn. 

Door onze ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om deze stappen nauwkeurig uit te voeren. Dit doen wij dan ook met passie en vakmanschap.

De voordelen van jouw betonvloer coaten

Als je ervoor kiest om je betonvloer te coaten is het niet alleen onderhoudsvriendelijker, maar brengt het meerdere voordelen met zich mee. Het voorkomt dat er vloeistoffen, stof en vuil in je vloer trekken en door de harde laag komen er geen deuken in je vloer. De coating zorgt voor een mooie en nette uitstraling. Wil je graag dat wij langskomen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen? Maak online een afspraak.

Waarom de betoncoating laten uitvoeren door Mister Kool’s?

Ons team bestaat uit ervaren specialisten die graag jouw beton coaten. Wij kunnen je garanderen dat:

  • Er goede en duurzame onderhoudsmiddelen worden gebruikt.
  • Na onze behandeling je vloer weer schoon en makkelijk te onderhouden is.
  • Er minimale overlast van onze werkzaamheden zal zijn.
  • Bij vragen en/of onduidelijkheden we altijd voor je klaar zullen staan. 

Zou je graag willen weten hoeveel betonvloer coaten kost? Vraag eenvoudig online een offerte op maat aan. Wij kunnen de kosten het beste inschatten als u ook foto’s van uw betonvloer meestuurt.

Direct offerte aanvragen

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!