Basalt schoonmaken
bij Mister KOOL

Basalt schoonmaken

Wil je graag jouw basalt tegels laten schoonmaken? Dan ben je bij Mister KOOL’s aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we jouw vloer schoon moeten maken. Als je verkeerde schoonmaakmiddelen gebruikt, kan je de vloer beschadigen. Om dit te voorkomen gebruiken wij duurzame schoonmaakmiddelen  met professionele machines. Zou je graag willen dat we langskomen om jouw basalt te schoonmaken? Plan online een afspraak in. 

Basalt vloer na polijsten
Basalt vloer voor en na polijsten
Basalt vloer na polijsten

Onze werkwijze bij basalt tegels schoonmaken

Bij het reinigen van uw basalt vloer komt veel bij kijken. Het reinigen van een basalt vloer kan pas 2 weken na het aanleggen van uw vloer. Onze specialisten hebben hun stappenplan met gedetailleerd werkwijze voor u op een rijtje gezet:

 • Als je net een nieuwe basalt vloer hebt, zal eerst de cementsluier verwijderd worden en de eventuele andere overgebleven resten.
 • Uw vloer zal worden gedweild met een speciale zuurvrije/neutrale reiniger. Nadat het product is aangebracht zal het goed moeten inwerken. Wij laten de reiniger niet intrekken of opdrogen. Dit kan uw natuursteen beschadigen. Mister KOOL’s beschikt over professionele machines waardoor uw basalt goed schoongemaakt kan worden. 
 • De tweede stap is het impregneren van uw basalt. Er wordt een beschermlaag aangebracht zodat u extra lang kunt genieten van uw vloer. Bij het impregneren worden de poriën dichtgezet zodat vuil en vocht minder snel kunnen intrekken.

Je basalt tegels laten schoonmaken door Mister KOOL’s?

Het team van Mister KOOL’s staat graag voor je klaar om jouw basalt vloer te komen schoonmaken. Doordat je een echte professional inschakelt, kan je genieten van veel voordelen. We hebben alle voordelen voor je onder elkaar gezet:

 • We komen altijd eerst vrijblijvend langs om jouw vloer te beoordelen en indien gewenst, dan zetten we ook een representatieve test met het te verwachten eindresultaat
 • We maken in onze offerte altijd een uitvoer- en onderhoudsplan met de exacte investeringsspecificatie vooraf
 • Minimale overlast van onze werkzaamheden (altijd in goed vooraf overleg!)
 • Na onze behandeling is je vloer weer schoon en makkelijker te onderhouden
 • Langere levensduur door het juiste onderhoud
 • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
 • De uitstraling blijft behouden
 • Bij vragen en/of onduidelijkheden staan we altijd voor je klaar met advies

Zou je graag jouw basalt onderhoud ook aan Mister Kool's willen uitbesteden? Onze specialisten komen graag bij u langs. 

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

We vertellen je graag meer over ons

Sinds 1996 is Mister KOOL’s gespecialiseerd in het reinigen van vloeren en meubelen, waaronder ook in natuursteen vloeren. Wij willen ons niet als schoonmaakbedrijf profileren, maar als een echte specialist. Mister KOOL's gaat namelijk verder dan alleen schoonmaken. Ons team bestaat enkel uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis en certificeringen om aan onze normen en waarden te voldoen. Mede daardoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen, die je van ons verwacht! Meer informatie lezen over Mister KOOL's? Bezoek dan onze over ons pagina.

Direct offerte aanvragen

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!