Marmer impregneren
bij Mister KOOL’s

Marmer impregneren

Wil jij graag dat jouw marmeren vloer gebruiksvriendelijker en makkelijker in onderhoud is? Onze Mister Kool’s specialisten kunnen jou hierbij helpen! Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het behandelen en impregneren van marmer. Wij zijn actief in heel Nederland op zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Door onze professionele apparatuur krijgt jouw vloer zijn oorspronkelijke glans weer terug en wordt deze van een beschermlaag voorzien. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek zodat wij de beste behandeling kunnen aanbieden. Maak online een afspraak of vraag online een offerte aan.

Marmer impregneren
Marmer impregneren
Marmer impregneren

De werkwijze van Mister Kool’s bij het impregneren van marmer

Het impregneren van marmer zorgt dat er een water- en vuilafstotende laag ontstaat. Onze professionals gaan stap voor stap te werk om jouw marmer te verzorgen. Nieuwsgierig hoe wij dit doen? Hieronder leggen we onze werkwijze uit. 

 • We starten met het duurzaam reinigen en ontvetten van jouw marmeren vloer. Hierdoor is de vloer kaal, dof en klaar voor de volgende stap.
 • Daarna gaan we jouw marmer schuren/slijpen. Dit kan in meerdere stappen van grof naar fijn. De grofheid van het schuren/slijpen bepaalt in welke mate beschadigingen weg gehaald kunnen worden en hoe egaal de vloer zal worden.
 • Nu gaan we de marmeren vloer kristalliseren. Door een zuurpoeder te gebruiken wordt de glans in de vloer hersteld. Je kunt zelf de glans bepalen. De mate van glans zorgt voor het duurzaam sluiten van de steen, waardoor het makkelijker is in onderhoud en beter bestand is tegen het indringen van vuil.
 • Tot slot gaan we het marmer impregneren. De poriën worden hierdoor dichtgezet, zodat vuil minder snel in de steen kan trekken. Met een onderhoudsmiddel passend bij de vloer of het aanrechtblad zorg je dat je vervolgens jarenlang zelf de vloer kunt blijven onderhouden.

Onze specialisten staan ten alle tijden voor jou klaar. Heb je nog vragen? Neem gelijk contact met ons op.

Wanneer marmer impregneren?

Een marmeren vloer impregneren kan bij zowel bestaande als nieuwe vloeren. Bij een nieuwe vloer raden we aan om minimaal 4 weken te wachten met impregneren. Na deze 4 weken is het voegmiddel voldoende opgedroogd en uitgehard. Wanneer je vóór deze 4 weken gaat impregneren, dan bestaat de kans dat het vocht niet meer weg kan onder de tegel. 

Waarom jouw marmer laten impregneren door Mister KOOL's?

Ons team bestaat uit ervaren onderhoudsspecialisten. Zij gaan daarom graag voor jou aan de slag. Wat wij kunnen garanderen:

 • We komen altijd eerst vrijblijvend langs om de vloer te beoordelen en indien gewenst, dan zetten we ook een representatieve test met het te verwachten eindresultaat
 • We maken in onze offerte altijd een uitvoer- en onderhoudsplan met de exacte investeringsspecificatie vooraf
 • Minimale overlast van onze werkzaamheden (altijd in goed vooraf overleg!)
 • Na onze behandeling is je vloer weer schoon en makkelijker te onderhouden
 • Langere levensduur door het juiste onderhoud
 • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
 • De uitstraling blijft behouden
 • Bij vragen en/of onduidelijkheden staan we altijd voor je klaar met advies.

Ben je enthousiast geraakt van onze werkwijze en klaar om jouw marmeren vloer te laten impregneren? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Liever direct een offerte ontvangen? Dat kan ook! Vraag geheel vrijblijvend online een offerte aan.

Marmer laten impregneren door Mister KOOL's?

Wij van Mister KOOL’s helpen jou graag om jouw marmeren vloer te impregneren. Maak snel online een afspraak. Liever direct een offerte ontvangen? Dat kan ook! Vraag geheel vrijblijvend online een offerte aan.

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam