Marmer schuren
bij Mister KOOL’s

Marmer schuren

Zoek je iemand die jouw marmer kan schuren? Wij van Mister Kool’s helpen je graag verder! Als er op jouw marmer diepe krassen zitten of grote vlekken te zien zijn, is het handig om je marmer goed te laten behandelen. Dit kunt u het beste door professionals laten doen. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat de beste aanpak is en geven wij advies op maat. Wij zijn actief in heel Nederland. Graag komen wij vrijblijvend bij je thuis voor een opname van je marmer vloer! Neem gerust contact met ons op.

Direct offerte aanvragen

Na
Marmer laten schuren door Mister Kool's
Voor
Marmer laten schuren door Mister Kool's
Na
Marmer laten schuren door Mister Kool's
Voor
Marmer laten schuren door Mister Kool's
Marmer schuren
Marmer schuren
Marmer schuren

De werkwijze van Mister Kool’s bij marmer slijpen en polijsten

Met de juiste behandeling kunnen wij jouw marmeren vloer schuren en polijsten. Marmer schuren wordt ook wel marmer slijpen genoemd. Het is een specialistische klus waarbij ook professionele machines gebruikt worden. Bij het schuren en polijsten van je marmeren vloer gaan we als volgt te werk:

 • Onze specialisten beginnen met het duurzaam reinigen en ontvetten van jouw marmer vloer. Hierdoor is de vloer kaal, dof en klaar voor de volgende stap.
 • Hierna volgt de tweede machinale bewerking van de vloer. Hierbij gaan we de marmer schuren. Dit wordt ook wel marmer slijpen genoemd. Marmer slijpen doen we van grof naar fijn.Hierbij wordt er een laagje van de marmer geslepen, waardoor lichte beschadigingen worden verwijderd en de vloer weer zijn glans terug begint te krijgen.
 • Tenslotte gaan we de marmeren vloer impregneren, indien gewenst natuurlijk. Hierbij worden de poriën dichtgezet, zodat vuil niet meer in de steen kan trekken. Met een onderhoudsmiddel, passend bij de vloer, zorg je ervoor dat je vervolgens jarenlang zelf de  vloer kunt blijven onderhouden

Mocht jouw marmer vloer ongelijk liggen, dan is dit geen enkel probleem. Dit kunnen we oplossen door de marmer tegels gelijk te slijpen. Dit is een nóg hardere aanpak, maar is wel nodig om een mooie egale vloer te krijgen.

Wil je meer informatie over het marmer schuren en onze werkwijze. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Marmer schuren prijs

Wil je meer informatie over marmer schuren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de prijs van marmer schuren? Wij komen graag geheel vrijblijvend langs voor een beoordeling en een offerte op maat. Interesse? Maak online een afspraak of vraag online een offerte aan.

Waarom jouw marmer laten schuren door Mister KOOL's?

Ons team bestaat uit ervaren onderhoudsspecialisten. Zij gaan daarom graag voor jou aan de slag. Wat wij kunnen garanderen:

 • We komen altijd eerst vrijblijvend langs om de vloer te beoordelen en indien gewenst, dan zetten we ook een representatieve test met het te verwachten eindresultaat
 • We maken in onze offerte altijd een uitvoer- en onderhoudsplan met de exacte investeringsspecificatie vooraf
 • Minimale overlast van onze werkzaamheden (altijd in goed vooraf overleg!)
 • Na onze behandeling is je vloer weer schoon en makkelijker te onderhouden
 • Langere levensduur door het juiste onderhoud
 • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
 • De uitstraling blijft behouden
 • Bij vragen en/of onduidelijkheden staan we altijd voor je klaar met advies.

Enthousiast geraakt van onze werkwijze en klaar om jouw marmer te laten schuren en polijsten? Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Liever direct een offerte ontvangen? Dat kan ook! Vraag geheel vrijblijvend online een offerte aan.

Vraag hier je offerte aan!

Snel een offerte aanvragen voor uw meubel of vloer? Dat kan hieronder.

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!