Marmeren vloer kristalliseren
bij Mister KOOL’s

Marmeren vloer kristalliseren

Is jouw marmeren vloer dof of zitten er vlekken door dagelijks gebruik in? Laat dan jouw marmeren vloer kristalliseren door Mister KOOL’s. Hierdoor verdwijnen de doffe plekken en krijg de natuursteen zijn oorspronkelijke glans terug. Ook ondiepe krasjes kunnen met het licht slijpen en kristalliseren van marmer worden weggewerkt. 

Mister KOOL’s heeft meer dan 25 jaar ervaring in het behandelen en kristalliseren van marmer. Wij zijn actief in heel Nederland voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor een opname en offerte op maat. Interesse? Maak dan nu online een afspraak of vraag online een offerte aan.

Direct offerte aanvragen

Na
Marmeren vloer kristalliseren door Mister Kool's
Voor
Marmeren vloer kristalliseren door Mister Kool's
Na
Marmeren vloer kristalliseren door Mister Kool's
Voor
Marmeren vloer kristalliseren door Mister Kool's
Marmeren vloer kristalliseren
Marmeren vloer kristalliseren
Marmeren vloer kristalliseren

Onze werkwijze bij het kristalliseren van een marmeren vloer

Door het kristalliseren van marmer worden de aanwezige mineralen in het marmer geactiveerd. Dit kan gedaan worden bij zowel nieuwe als bij bestaande vloeren. Door het reinigen en aansluitend kristalliseren verdwijnt de waas en komt de oorspronkelijke glans weer terug. Onze professionals zullen de volgende stappen volgen om jouw marmeren vloer te kristalliseren:

 • Als eerst gaan wij jouw marmeren vloer reinigen en ontvetten op een duurzame manier. Hierdoor is de vloer kaal, dof en klaargemaakt voor de volgende stap.
 • De volgende stap is het marmer polijsten. Dit doen we in meerdere stappen van grof naar fijn. Dit is het voorbereidende werk om de marmer op glans te krijgen. Hierbij kun je de glans zelf bepalen.
 • Nu gaan we de marmeren vloer kristalliseren. Door een zuurpoeder te gebruiken, wordt de hogere glans in de vloer hersteld. De mate van glans zorgt voor het duurzaam sluiten van de steen, waardoor het makkelijker is in onderhoud en beter bestand is tegen het indringen van vuil.
 • Bij de laatste stap wordt je vloer nog opgeboend als afwerking.

Wil je graag meer willen weten over onze werkwijze? Wij van Mister Kool’s beantwoorden graag al je vragen! Neem gerust contact met ons op. Je kan bij ons ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Waarom jouw marmer kristalliseren door Mister KOOL's?

Ons team bestaat uit ervaren onderhoudsspecialisten. Zij gaan daarom graag voor jou aan de slag. Wij polijsten en kristalliseren allerlei soorten natuursteen voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt in heel Nederland. Wat wij kunnen garanderen:

 • We komen altijd eerst vrijblijvend langs om de vloer te beoordelen en indien gewenst, dan zetten we ook een representatieve test met het te verwachten eindresultaat
 • We maken in onze offerte altijd een uitvoer- en onderhoudsplan met de exacte investeringsspecificatie vooraf
 • Minimale overlast van onze werkzaamheden (altijd in goed vooraf overleg!)
 • Na onze behandeling is je vloer weer schoon en makkelijker te onderhouden
 • Langere levensduur door het juiste onderhoud
 • Goede en duurzame onderhoudsmiddelen
 • De uitstraling blijft behouden
 • Bij vragen en/of onduidelijkheden staan we altijd voor je klaar met advies

Marmer kristalliseren, wat vinden onze klanten?

Al meer dan 25 jaar hebben wij onze klanten mogen helpen met het reinigen van hun natuurvloer, zowel marmeren vloeren, als terrazzovloeren, granieten vloeren en leisteen vloeren. Bekijk hier onze referenties.

Jouw marmeren vloer laten kristalliseren door Mister KOOL's?

Enthousiast geworden van onze werkwijze? Maak gelijk een afspraak via onze website. Het kristalliseren van marmer en marmeren vloeren is onze specialiteit. Onze specialisten komen daarom graag bij je langs om het marmer te beoordelen. Indien gewenst zetten we ook een representatieve test met het te verwachten resultaat.

Direct offerte aanvragen

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!