Basalt polijsten
bij Mister KOOL

Basalt polijsten

Ben je al enige jaren in het bezit van een basalt vloer? Na jaren intensief gebruik kan je vloer er oud en dof uit gaan zien. Bij Mister Kool’s hebben we dé oplossing gevonden. Door basalt te polijsten gaat jouw vloer weer glanzen als voorheen. Deze methode is één van de snelste methodes om resultaat te zien. Ons team bestaat uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten die jouw vloer professioneel kunnen polijsten. Zou je graag meer informatie willen over basalt polijsten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Basalt vloer na polijsten
Basalt vloer voor en na polijsten
Basalt vloer na polijsten

Direct contact opnemen

0478 569 750

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam

Laat uw basalt polijsten door professionals

Ben je aan het overwegen om jouw basalt te polijsten? Bij Mister Kool’s helpen we je hier graag hiermee. Voor zowel bedrijven als particulieren in Nederland zijn we werkzaam. Onze specialisten komen graag bij je langs voor een opname van de vloer. Maak hiervoor online een afspraak! Met onze professionele machines en vakkennis kunnen onze specialisten goed te werk gaan.

Onze werkwijze bij basalt polijsten

Elke natuurstenen vloer is anders waardoor onze werkwijze ook aangepast moet worden. In de meeste gevallen hanteren wij de volgende werkwijze bij het polijsten:

  • De vloer zal als eerst gereinigd en ontvet worden. Dit doen wij op een duurzame manier. Je vloer zal na deze stap er nog doffer uit zien. 
  • De volgende stap is om de basalt machinaal te gaan slijpen. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale diamantkorrel waardoor eventuele hoogteverschillen en beschadigingen verdwijnen. 
  • De specialisten van Mister Kool’s zullen met steeds fijnere diamantkorrels en in meerdere stappen polijsten totdat er op de vloer weer een glans tevoorschijn komt. 
  • Na het polijsten van uw vloer zal er een beschermlaag aangebracht worden. Dit wordt ook wel basalt impregneren genoemd. De poriën in je basalt vloer worden hiermee dichtgezet zodat vuil en vocht minder snel in je vloer kunnen trekken.

Laat jouw basalt polijsten door Mister Kool’s

Sinds 1996 zijn wij dé specialisten als het gaat om basalt polijsten. Bij Mister Kool’s gaan we verder dan alleen schoonmaken. Elke specialist is in bezit van de benodigde kennis en certificeringen om aan onze normen en waarden te voldoen. Zou je graag willen dat we langskomen om jouw vloer te polijsten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag hier je offerte aan!

Snel een offerte aanvragen voor uw meubel of vloer? Dat kan hieronder.

Bedrijfsnaam

Vul de offerte aanvraag in

Omschrijf zo duidelijk mogelijk waarmee we je kunnen helpen.

Reactie binnen 2 werkdagen

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

Inplannen werkzaamheden

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag!