Vinyl vloer schoonmaken
bij Mister KOOL’s

Vinyl vloer schoonmaken

Heb je een vinyl vloer en weet je niet hoe je deze het beste kan schoonmaken? Dan ben je bij Mister KOOL’s op het juiste adres. Wanneer er beschadigingen of vervuilingen in de vloer zitten, is het nodig om de vloer te laten schoonmaken. Wij van Mister KOOL’s helpen jou graag met het schoonmaken van je vinyl vloer. Wanneer je de verkeerde schoonmaakmiddelen gebruikt, dan kun je de vloer beschadigen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Daarom hierbij enkele tips hoe jij je vinyl vloer het beste kunt schoonmaken. 

Tips voor het schoonmaken van een vinyl vloer

  • Gebruik geen wax op een vinyl vloer. Het hecht namelijk niet aan de vloer.
  • Gebruik de juiste reiniger voor je vloer.
  • Gebruik de juiste hoeveelheid die aangegeven staat op de verpakking.
  • Laat het vinyl niet te veel water absorberen.
  • Laat de gehele vinyl vloer grondig drogen.
  • Een niet schurend nylon sponsje helpt om de overige vlekken weg te halen.

Hoe kan je het beste vinyl reinigen?

Het is belangrijk om goed voor je vinyl vloer te zorgen en het op de juiste manier schoon te maken. Een vinyl vloer kan je schoonmaken met onze Mister KOOL’s Elastische Vloerreiniger. Voeg dit aan schoon water toe en dweil de vloer klamvochtig af. Belangrijk is dat je de dweil regelmatig uitspoelt om  krasjes te voorkomen door het vuile water. Indien nodig, dan dient dit meerdere keren herhaald te worden. Je vloer ziet er hierna weer helemaal fris uit! Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

Geschikte producten voor het schoonmaken van jouw Vinyl vloer

Elastische vloerreiniger

Mister KOOL’s elastische vloerreiniger maakt schoon en beschermt in één behandeling. Dit product maakt het oppervlakte water en vuilafstotend, wat het schoonmaken vergemakkelijkt en het oppervlak voor langere tijd in goede conditie houdt.

Bestel hier

Jouw vinyl vloer laten schoonmaken door Mister KOOL's?

Wil jij dat jouw vloer professioneel schoongemaakt wordt? Mister KOOL’s heeft meer dan 25 jaar ervaring met vinyl vloeren. Wij werken met professionele reinigingsmachines, waardoor jij weer jarenlang kan genieten van je vloer. Bij vragen en/of onduidelijkheden staan we altijd voor je klaar met advies. Neem gerust contact met ons op.  

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam