Stoelen reinigen
bij Mister KOOL’s

Stoelen reinigen

Je stoelen reinigen is een klus die af en toe dient te gebeuren. Zowel op het werk, voornamelijk op kantoor, als thuis maken we allemaal veelvuldig gebruik van stoelen. Daartegenover staat dus dat een stoel schoonmaken er ook bijhoort. Stoffen stoelbekleding reinigen kun je in veel gevallen prima zelf doen. Daar helpen we je natuurlijk graag bij met onze handige schoonmaaktips. Stoelen reinigen kan dan op verschillende manieren met diverse materialen. Afhankelijk van het soort materiaal van je stoelbekleding en om welke soort reiniging het gaat, kom je een heel eind. Gelukkig ben je bij Mister KOOL’s aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor informatie, producten en tips om je stoelen reinigen zo leuk en eenvoudig mogelijk te maken.

Tips voor je stoelen reinigen

Of het nu gaat om de eetkamerstoel, een heerlijke fauteuil of een stoffen stoel. Schoonmaken van stoelbekleding is zo nu en dan nodig. En eerlijk is eerlijk, na de schoonmaak heb je een zeer voldaan gevoel. Van een kort dagelijks onderhoud met bijvoorbeeld de stofzuiger tot een intensieve reiniging, weet voordat je begint met je stoelen reinigen goed van welk materiaal je stoel is gemaakt. Niet elk middel is namelijk te gebruiken op elk materiaal. Gaat het om een opfrisbeurt of om eens grondig je stoelen schoonmaken? We nemen de mogelijkheden even stap voor stap door.

Een stoffen stoel reinigen?

Bekleding reinigen van stoel? Net als elk ander meubelstuk moeten ook stoelen met stoffen bekleding regelmatig worden schoongemaakt worden. Dit kan dagelijks heel snel en eenvoudig met een zacht of speciaal mondstuk voor meubels dat bij je stofzuiger hoort. Vuil aan het oppervlak is in een paar seconden verdwenen en zo zorg je ervoor dat het vuil ook niet in de bekleding kan trekken. Maar wat als er vlekken van bijvoorbeeld eten in de bekleding van je stoel zitten?

Vlekken schoonmaken stoelbekleding

Reinig nooit te nat, je doet er meer kwaad dan goed mee. Groen zeep, soda, azijn en de stoomreiniger zijn gevaarlijke middelen in combinatie met een fragiele meubelstof. de kans dat het mis gaat en je een schade veroorzaakt die niet meer te verhelpen is, is aanwezig! 

Test altijd eerst op een onopvallend klein stukje om te zien of er geen vervaging of beschadiging ontstaat

Een meubelstof reinigen is net als een brandwond, eerst water de rest komt later! Pak een badstof doek en maak deze nat met warm water, wring deze uit en ga met deze vochtige doek voorzichtig deppend wrijven zonder de stof te beschadigen. Hiermee kun je al veel bereiken.

B.v. de eerste vervuiling op je armlegger. Wrijf met een vochtige doek met water makkelijk de eerste vervuiling weg, waarbij een reinigingsmiddel dus niet nodig is.

Stoelen reinigen met een speciale vlekkenspray

Voor alle bovengenoemde manieren geldt: begin klein en rustig op een onopvallende plek en controleer het resultaat voordat je de volledige stoel gaat schoonmaken. Zo voorkom je vervaging, oneffenheden en beschadigingen. Heb je een of meerdere hardnekkige vlekken in je stoel die je er echt niet meer uitkrijgt? Dan biedt een krachtige vlekkenspray misschien nog uitkomst. De Mister KOOL`s Vlekkenspray is geschikt voor tapijt en meubelstoffen. Met dit professionele reinigingsproduct kun je direct zelf aan de slag en worden de meest voorkomende vlekken verwijderd. Let op: deze spray is niet geschikt voor zijde!

Geschikte producten om je stoelen te reinigen

Wanneer je een stoelen gaat reinigen dan is het belangrijk dat je de juiste producten gebruikt. Hiervoor kun je het volgende product gebruiken.

Vlekkenspray

De Mister KOOL`s Vlekkenspray is geschikt voor tapijt en meubelstoffen. Met dit professionele reinigingsproduct kunt u direct zelf aan de slag. Verwijdert de meest voorkomende vlekken. Let op niet geschikt voor zijde!

Bestel hier

Stoelen reinigen met behulp van Mister KOOL’s?

Is je stoelbekleding zo ernstig vervuild dat je het zelf niet schoon krijgt?  Of wil je jezelf gewoon alle moeite besparen? Dan kun je ook je stoelen laten reinigen door de specialisten van Mister KOOL’s. Ons team bestaat uit ervaren onderhoudsspecialisten. Zij gaan daarom graag voor jou aan de slag. Wij reinigen meubels voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt in heel Nederland. Mister KOOL’s zorgt voor een frisse dieptereiniging van je stoelen, waarmee vlekken en verschillende allergenen uit de meubels verwijderd worden.

Stoelen schoonmaken op locatie?

Bij Mister KOOL’s kun je stoelen bij ons op locatie laten reinigen, maar we komen desgewenst ook bij je thuis. Scheelt een hoop gedoe met het verplaatsen van stoelen of andere meubels. En wil je naast stoelen reinigen ook je andere meubels laten reinigen of een vloeren reinigen? Mister KOOL’s is ervaren specialist in het reinigen en onderhouden van vloeren, vloerbedekkingen en meubels. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak. We helpen je graag.

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam