Stoelen impregneren

Stoelen impregneren

Impregneren is het aanbrengen van een beschermende laag op je meubelstof. Deze beschermende laag zorgt dat vloeistoffen minder snel in de meubelstof trekken. Hierdoor heb je meer tijd om het gemorste te verwijderen en zullen vlekken makkelijker te verwijderen zijn. Vind je dat het tijd is om jouw stoel te impregneren? Mister Kool’s heeft de oplossing voor jou. Dit wordt gedaan door middel van een speciale spray. Zo kan je voortaan jouw stoel makkelijker schoonmaken.

Houdt er rekening mee dat de stoel nog steeds gewoon vuil wordt en dat er vlekken op de stoel kunnen komen. Een vezelbeschermer maakt meubelstof dus niet “vuilafstotend” of “vuilwerend” Wil je graag meer informatie over je stoel laten impregneren? Neem gerust contact met ons op. 

Werkwijze stoelen impregneren

Met onze 25 jaar ervaring weten de specialisten van Mister Kool’s hoe je het beste stoelen kan impregneren. We hebben alle tips voor je op een rijtje gezet. Door het gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen kan er schade ontstaan aan je stoel.

  • Zorg ervoor dat de ondergrond helemaal droog is. 
  • Reinig de stoel van tevoren zodat het impregneermiddel beter intrekt.
  • Gebruik speciale reinigingsmiddelen voor de stoel. 
  • Gebruik een impregneermiddel dat lang zijn werk doet. Dit ligt aan het merk en de kwaliteit. Lees goed hoe lang je stoel beschermd is met het impregneermiddel die jij gebruikt.
  • Herhaal voor optimale bescherming.

Let goed op of jouw stoel wel geïmpregneerd mag worden. Stoffen stoelen impregneren is mogelijk. Om suède stoelen te impregneren en velvet stoelen te impregneren en te behandelen moet je voorzichtig te werk gaan.

Voordelen van stoelen impregneren

Door stoelen impregneren hoef je niet meer bang te zijn dat de vlekken niet meer eruit gaan maar is het ook minder gevoelig voor aantasting en verkleuring. Je stoel gaat langer mee!

Stoelen laten impregneren door Mister Kool’s

Wil je graag je stoel laten impregneren door een professional? Wij van Mister Kool’s kunnen jou helpen. Sinds 1996 zijn wij bezig met het impregneren van stoelen. Ons team bestaat uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten die professioneel met jouw stoel omgaan. Wil je graag een afspraak maken om je stoel te laten impregneren? Maak online jouw afspraak. Je kan bij ons ook je stoelen laten reinigen of wil je ook je bank laten reinigen? Onze specialisten doen het graag!

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam