Rode wijn vlek verwijderen uit de bank

Rode wijn vlek bank

Heb je per ongeluk een rode wijn vlek op je bank gemaakt en weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken? De specialisten van Mister Kool’s helpen je graag. Wij begrijpen heel goed dat het erg vervelend is als er een rode wijn vlek niet uit je bank gaat. Door onze ervaring weten wij hoe we een wijnvlek moeten behandelen en willen jou graag vertellen hoe je te werk moet gaan. Voor specifieke vragen over rode wijn vlek bank mag je ten alle tijden contact met ons opnemen. 

Hoe rode wijn vlek op stoffen bank verwijderen?

Het belangrijkste is om zo snel mogelijk de rode wijn vlek te behandelen. De specialisten van Mister Kool’s vertellen jou graag hoe je een rode wijn vlek moet behandelen.

  • Maak de wijn vlek deppend schoon met een vochtige doek. Let op! niet wrijven maar deppen. Anders maak je de vlek alleen maar groter.
  • Leg een vochtige doek op de plek. Deze doekt zuigt zoveel mogelijk wijn uit de vlek

Zou je graag meer informatie willen over het verwijderen van een rode wijn vlek uit je stoffen bank? Neem contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder. 

Geschikte producten om je bank mee schoon te maken

Wanneer je een bank gaat schoonmaken dan is het belangrijk dat je de juiste producten gebruikt. Hiervoor kun je het volgende product gebruiken.

Vlekkenspray

De Mister KOOL`s Vlekkenspray is geschikt voor tapijt en meubelstoffen. Met dit professionele reinigingsproduct kunt u direct zelf aan de slag. Verwijdert de meest voorkomende vlekken. Let op niet geschikt voor zijde!

Bestel hier

Liever een professionele aanpak?

Wil je dat een vakkundig persoon de rode wijn vlek verwijderd op bank? Mister Kool’s is gespecialiseerd in het behandelen van rode vlekken uit bank. We hebben meer dan 25 jaar ervaring en weten welke behandeling er nodig is om vlekken te verwijderen en vooral rode wijn vlekken. Zou je graag willen dat wij bij jouw bank komen bekijken? Maak online een afspraak. Door één van onze specialisten de vlek laten verwijderen voorkom je dat je schade aan je stoffen bank maakt.  

Waarom jouw stoffen bank laten behandelen door Mister Kool’s?

Ons team bestaat uit ervaren onderhoudsspecialisten. Zij gaan daarom graag voor jou aan de slag. We komen vrijblijvend langs om de bank te beoordelen of we beoordelen de bank aan de hand van een foto.  We maken in onze offerte altijd een uitvoer- en onderhoudsplan met de exacte investeringsspecificatie vooraf. Minimale overlast van onze werkzaamheden (altijd in goed vooraf overleg!) Na onze behandeling is je bank weer schoon en makkelijker te onderhouden. Zou je graag je bank laten reinigen? Dat is bij ons mogelijk! 

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam