Meubels schoonmaken
bij Mister KOOL’s

Meubels schoonmaken

Hoe zuinig je ook op je meubels bent, je kunt helaas niet voorkomen dat er stof, vuil of vlekken op komen. Met de onderstaande tips kun je eenvoudig jouw meubels, zoals een stoel, schoonmaken. Mochten al deze tips onverhoopt niet het gewenste resultaat opleveren, dan kun je je meubels nog altijd door Mister Kool's laten reinigen.

Meubels schoonmaken, zo doe je dat

Stoffen meubels reinigen

Stoffen meubels zijn vaak het meest gevoelig voor vuil en vlekken. Reinig nooit te nat, je doet er meer kwaad dan goed mee. Groene zeep, baking soda, witte azijn en de stoomreiniger zijn gevaarlijke middelen in combinatie met een fragiele meubelstof. De kans dat het mis gaat en je een schade veroorzaakt die niet meer te verhelpen is, is aanwezig! Test altijd eerst op een onopvallend klein stukje om te zien of er geen vervaging of beschadiging ontstaat.

Een meubelstof reinigen is net als een brandwond: Eerst water de rest komt later! Pak een badstof doek en maak deze nat met warm water, wring deze uit en ga met deze vochtige doek voorzichtig deppend wrijven zonder de stof te beschadigen. Hiermee kun je al veel bereiken.

Bijv. de eerste vervuiling op de armlegger van je stoel met stoffen bekleding. Wrijf met een vochtige doek met water makkelijk de eerste vervuiling weg, waarbij een reinigingsmiddel dus niet nodig is. 

Meubels schoonmaken met azijn: nee!

Zeker armleuningen zijn vaak een bron van bacteriën. Daarom is het geen overbodige luxe regelmatig je meubel te reinigen. Meubels schoonmaken is heel eenvoudig. Wij raden het af om meubels te reinigen met azijn. In plaats van een vlek te verwijderen kun je het juist erger maken. 

Geschikte producten om je meubel mee schoon te maken

Wanneer je een meubel gaat schoonmaken dan is het belangrijk dat je de juiste producten gebruikt. Hiervoor kun je het volgende product gebruiken.

Vlekkenspray

De Mister KOOL`s Vlekkenspray is geschikt voor tapijt en meubelstoffen. Met dit professionele reinigingsproduct kunt u direct zelf aan de slag. Verwijdert de meest voorkomende vlekken. Let op niet geschikt voor zijde!

Bestel hier

Mister Kool´s voor een professionele meubelreiniging

Mister Kool´s heeft hele fijne en veilige vlekkenspray in het assortiment opgenomen waarmee je veilig je meubels kunt schoonmaken. Wil je liever je meubels laten reinigen? Bij Mister Kool's ontfermen we ons graag over jouw stoffen meubelen voor een professionele en grondige reiniging. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam