Marmer schoonmaken
bij Mister KOOL’s

Marmer schoonmaken

Wil je ook zo graag jarenlang van jouw prachtige marmeren vloer, tafel of aanrechtblad genieten? Wij van Mister KOOL’s kunnen jou hierbij helpen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je de best tips geven over het schoonmaken van jouw marmer. Als je een marmeren vloer, muur of aanrecht hebt, dan is het belangrijk om dit op de juiste manier schoon te maken. Wanneer je de verkeerde schoonmaakmiddelen gebruikt, dan kan je de marmer beschadigen. Hierbij geven wij je enkele tips hoe jij jouw marmer het beste kunt schoonmaken. Zou je graag een specialist willen spreken of wil je jouw marmer door ons laten behandelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe kun je marmer schoonmaken?

We willen nogmaals benadrukken dat het goed schoonmaken van marmer erg belangrijk is.

Onze specialisten hebben de volgende tips voor je opgesteld:

  • Gebruik ten alle tijden een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor marmer
  • Gebruik de juiste hoeveelheid die aangegeven staat op de verpakking
  • Zorg ervoor dat je niet te veel water gebruikt. Te veel water is namelijk slecht voor jouw marmer
  • Tijdens het schoonmaken is het belangrijk om lauwwarm water te gebruiken
  • Het is belangrijk dat je de marmer naast het reinigen ook behandeld en beschermd
  • Voor het reinigen moet je geen schuurspons gebruiken, dit zorgt voor doffe plekken
  • Gebruik geen chemische producten of producten met een hoge pH-waarde, zoals; azijn of citroen
  • Tevens raden we af om baksoda of kalkreiniger  te gebruiken

In ons assortiment hebben wij verschillende natuursteenreinigers voor alle soorten natuursteen. Je kunt alle geschikte producten vinden op onze website.

Marmer reinigen en onderhouden

Naast het reinigen van marmer is het ook erg belangrijk om het extra te beschermen. Door het marmer te impregneren is het beter bestand tegen vocht en vuil van buitenaf. Hierdoor is het ook makkelijker te onderhouden.

Geschikte producten om marmer mee schoon te maken en te onderhouden

Wanneer je natuursteen gaat reinigen is het belangrijk dat je de juiste producten gebruikt. Hiervoor kun je de volgende producten gebruiken.

Natuursteen reiniger

Mister KOOL’s natuursteen reiniger is geschikt voor alle soorten natuursteen. Het maakt het natuursteen schoon en het ontvet.

Bestel hier

Natuursteen impregnator

De natuursteen impregnator maakt natuursteen schoon en het beschermt het gesteente. Het maakt het oppervlak water- en vuilafstotend, wat het schoonmaken vergemakkelijkt. Ook blijft het oppervlak van je natuursteen langere tijd in goede conditie.

Bestel hier

Marmer professioneel laten schoonmaken?

Wil je jouw marmeren vloer laten reinigen? Of wil je jouw marmeren tafelblad, aanrechtblad of tegels laten reinigen? Wij helpen je graag om jouw marmer te reinigen. Na onze specialistische mamer behandeling is jouw vloer, tafelblad of aanrechtblad weer makkelijker te onderhouden. Daardoor heb je er  weer jarenlang plezier van. Als je vragen hebt, staan onze specialisten graag voor je klaar! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ook direct online een offerte aanvragen. Voor een nog betere aanpak kun je foto’s van jouw marmeren vloer sturen naar bureau@misterkools.nl.

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam