Leren bank schoonmaken
bij Mister KOOL’s

Leren bank schoonmaken

Een leren bank schoonmaken is geen simpel klusje. Als je zo lang mogelijk van jouw prachtige lederen sofa wilt genieten, is het belangrijk om de bank regelmatig te reinigen. Met onze tips kan je eenvoudig zelf jouw leren bank reinigen, maar je kan dit ook door een specialist laten doen zoals Mister Kool's.

Hoe kan je een leren bank schoonmaken?

Wil jij zelf jouw prachtige sofa schoonmaken? Je leren bankstel reinigen is meer dan alleen een natte doek erover halen. Met alleen water zal er zeker wat losliggend vuil afgaan. Maar helaas voedt water jouw leren bank niet. Als je een witte leren bank hebt zie je daar meer vuil op dan een zwarte leren bank. Bij een witte leren bank denk je dus sneller na over het reinigen van je bank dan bij een andere kleur.

Een leren bank schoonmaken met water is het beste voor een periodieke reiniging, maar zoals net al verteld voedt dit het leer niet. Je kent het wel je gaat naar de winkel en koopt een reiniger of je gaat de leren bank schoonmaken met allesreiniger. Beide producten zijn eigenlijk niet geschikt voor de leren bank reinigen omdat ze veel agressieve middelen bevatten. Daarnaast worden vaak alleen de vieze plekken aangepakt met als gevolg een “schone vlek” dit zorgt voor contrast op je leren bank.

Welke schoonmaakmiddelen kan je gebruiken om een leren bank te reinigen?

Het beste is om een goede leer beschermer te gebruiken voor het reinigen van de leren bank. Een transparante ledercreme is geschikt voor diverse soorten en kleuren leer. Een goede leder creme beschermt het leer tegen vuil en geeft het een filterlaag die het leer beschermt tegen invloeden van buitenaf zoals vocht en water.

Laat je leren bank reinigen door een professional

Ben je bang dat jouw bank beschadigt is en zie je het niet zitten om zelf jouw leren bank te te reinigen? Het is dan verstandig om jouw leren bank te laten reinigen door een professional. Het leren bankstel wordt dan behandeld door specialisten met professionele materialen en geschikte reinigingsmiddelen. Je bent er dan van verzekerd dat er geen schade ontstaat na een grondige wasbeurt en je bank oogt naderhand weer helemaal schoon..

Als je jouw leren bank laat reinigen door een specialist van Mister KOOL's, weet je zeker dat jouw bankstel in goede handen is!

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam