Hoe krijg je urine uit een stoffen bank?

Hoe krijg je urine uit een stoffen bank?

Zit er urine op je stoffen bank en zou je dat graag eruit willen krijgen? Wij van Mister Kool’s helpen je graag. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe je het beste een urinevlek kan verwijderen uit een stoffen bank. De specialisten van Mister Kool’s hebben de tips voor je op een rijtje gezet zodat je dezelfde werkwijze kan aanhouden. Heb je een specifieke vraag over hoe krijg je urine uit een stoffen bank? Neem gerust contact met ons op. 

Hoe krijg je urine uit de bank?

Wij begrijpen heel goed dat het vervelend is als een vlek niet uit je stoffen bank krijgt. Met de tips van Mister Kool’s helpen wij je op weg. Dep de vlek zoveel mogelijk weg met een vochtige doek. Leg daarna een schone vochtige doek op de plek zodat zoveel mogelijk de vlek in de doek trekt. 

Geschikte producten om je bank mee schoon te maken

Wanneer je een bank gaat schoonmaken dan is het belangrijk dat je de juiste producten gebruikt. Hiervoor kun je het volgende product gebruiken.

Vlekkenspray

De Mister KOOL`s Vlekkenspray is geschikt voor tapijt en meubelstoffen. Met dit professionele reinigingsproduct kunt u direct zelf aan de slag. Verwijdert de meest voorkomende vlekken. Let op niet geschikt voor zijde!

Bestel hier

Laat de vlek en urinelucht uit je stoffen bank verwijderen door Mister KOOL's

Hoe krijg je urine uit de bank? Schakel Mister Kool’s in om jouw stoffen bank te laten reinigen. Dankzij onze professionele reinigingsmiddelen en jarenlange ervaring zijn wij in staat om je stoffen bank op een professionele wijze te reinigen en de urine vlek te verwijderen.Door jouw bank professioneel te laten reinigen zorg je ervoor dat de bank de uitstraling blijft behouden. Jouw bank laten reinigen in Limburg of je bank laten reinigen in Eindhoven? Dat is geen probleem voor ons.

De voordelen om het uit te besteden

Door je bank door vakkundige mensen te laten behandelen is deze weer helemaal schoon en fris. Na onze behandeling is jouw bank makkelijker te onderhouden. De kosten voor het schoonmaken van jouw bank hangen af van een aantal factoren. Zo is de soort en de mate van vervuiling van belang. Wil je graag een afspraak maken om je bank te laten reinigen? Maak online een afspraak

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam