Hoe krijg je hondenplas uit het tapijt?

Hoe krijg je hondenplas uit tapijt?

Heeft jouw hond geplast op je tapijt en zou je dat graag eruit willen hebben? Wij van Mister Kool’s helpen je graag. Gelukkig is hondenplas een stuk makkelijker te verwijderen. De specialisten van Mister Kool’s hebben vaker hondenplas uit tapijt gekregen en willen jou graag de tips vertellen hoe je dit het beste kan aanpakken. Zou je graag meer informatie willen? Lees snel verder of neem vrijblijvend contact op. 

Hoe kun je hondenplas uit het tapijt verwijderen?

Als je ervoor kiest om zelf de vlek te verwijderen gebruik je alleen water. Gebruik geen azijn dit kan bij bepaalde tapijten juist zorgen voor een verkleuring. Dep de vlek zoveel mogelijk weg met een vochtige doek. Leg daarna een schone vochtige doek op de vlek, deze trekt zoveel mogelijk de vlek uit het tapijt. Ga in ieder geval niet wrijven.

Geschikte producten om je tapijt mee te reinigen

Wanneer je het tapijt gaat reinigen dan is het belangrijk dat je de juiste producten gebruikt. Hiervoor kun je het volgende product gebruiken.

Vlekkenspray

De Mister KOOL`s Vlekkenspray is geschikt voor tapijt en meubelstoffen. Met dit professionele reinigingsproduct kunt u direct zelf aan de slag. Verwijdert de meest voorkomende vlekken. Let op niet geschikt voor zijde!

Bestel hier

Hondenplas uit tapijt laten verwijderen door Mister KOOL's

Mister KOOL’s is dé specialist in het duurzaam en intensief reinigen van tapijten. Wij kunnen uw tapijt met hondenplas goed aanpakken. Het laten reinigen kan nogal een intensieve, maar soms ook nauwlettende klus zijn. Laat het over aan onze specialisten en laat je verblijden met een fris resultaat. We reinigen zowel vast tapijt als karpetten/vloerkleden. Ook perzische tapijten reinigen we zorgvuldig.

Voordelen bij het reinigen van jouw tapijt door een professional

Door jouw tapijt te laten reinigen door vakkundige mensen is het niet alleen fijn, maar het brengt meer voordelen met zich mee. Zo is jouw tapijt na de behandeling direct weer beloopbaar. Door je tapijt professioneel te laten reinigen zorg je ervoor dat er geen onherstelbare schade wordt aangebracht. Bij Mister Kool’s hebben we een haal & brengservice. Zou je graag meer informatie willen over hoe krijg je hondenplas uit tapijt? Neem gerust contact met ons op of maak online een afspraak.

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam