Bloedvlek uit stoffen bank verwijderen

Bloedvlek uit stoffen bank verwijderen

Zelf je bank schoonmaken? Daar helpen we je natuurlijk graag bij met onze handige schoonmaaktips. Je bankstel schoonmaken kan op verschillende manieren met diverse materialen. Afhankelijk van het soort materiaal van je bankstel en om welke soort reiniging het gaat, kom je een heel eind. Dan kun jij je bank weer schoon bezitten. 

Gelukkig ben je voor een bank schoonmaken bij Mister KOOL’s aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor informatie, producten en tips om je bank zelf goed schoon te maken.

Hoe verwijder je een bloedvlek uit een stoffen bank?

De specialisten van Mister Kool’s hebben vaker vervelende vlekken, zoals een bloedvlek, uit een stoffen bank verwijderd en willen daarom aan jou vertellen hoe je te werk moet gaan. Let op, deze werkwijze is voor een stoffen bank.

  • Pak een schone, katoenen handdoek en maak deze nat met koud water (gebruik geen warm water, dit zorgt ervoor dat de bloedvlekken nog verder intrekken). Leg de vochtige doek op de vlek en laat het bloed in de handdoek trekken.
  • Ga niet op de plek wrijven. Dit maakt de vlek erger.
  • Dit is niet een kwestie van het enkele minuten inwerken van het water. Laat de handdoek liggen totdat deze droog is.
  • Behandel de bloedvlek met een vlekkenspray.

Heb je hierna nog vragen die je graag wilt stellen? Neem vrijblijvend contact met ons op. De specialisten van Mister Kool’s helpen je graag.

Geschikte producten om je bank mee schoon te maken

Wanneer je een bank gaat schoonmaken dan is het belangrijk dat je de juiste producten gebruikt. Hiervoor kun je het volgende product gebruiken.

Vlekkenspray

De Mister KOOL`s Vlekkenspray is geschikt voor tapijt en meubelstoffen. Met dit professionele reinigingsproduct kunt u direct zelf aan de slag. Verwijdert de meest voorkomende vlekken. Let op niet geschikt voor zijde!

Bestel hier

Hulp nodig bij verwijderen bloedplekken uit stoffen bank?

Zou je graag willen dat wij van Mister Kool’s jou helpen hardnekkige vlekken of bloedvlekken te verwijderen uit de stoffen bank? We maken graag een vrijblijvende afspraak om de stoffen bank te inspecteren of maken een beoordeling aan de hand van jouw foto’s. Je kunt ervoor kiezen om jouw bank te behandelen aan huis of op kantoor. Dit zorgt ervoor dat je niet zelf met de stoffen bank hoeft te sjouwen. Je kan bij ons ook je meubels laten reinigen of je bank laten reinigen

Kosten bloedvlekken verwijderen uit stoffen bank

Wil je graag weten wat de kosten zullen zijn als jij je bank professioneel laat schoonmaken? De kosten worden berekend op basis van het type en grote van de bank en de soort vlekken. Zou je graag meer informatie willen? Neem gerust contact met ons op. 

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam