Alcantra reinigen

Alcantra reinigen

Zie jij jouw alcantara stof steeds doffer worden en wil je deze graag reinigen? Wij van Mister Kool’s helpen je graag. Alcantara is een erg mooie stof die ook lang mooi kan blijven als je het goed onderhoud. Net zoals andere stoffen moet je voorzichtig zijn met het schoonmaken zodat je geen schade aanricht. Door onze 25 jaar ervaring weten wij als de beste hoe je alcantara reinigen het beste aanpakt. Wil je graag meer informatie willen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Tips om Alcantra te reinigen

De specialisten van Mister kool’s willen graag voorkomen dat jij de alcantara stof verkeerd reinigd dus hebben ze enkele tips voor je opgesteld om het goed aan te pakken. 

  • Gebruik geen zeep, afwasmiddel of andere middelen. Er kunnen kringen ontstaan in de stof. Je zal ook snel weer vlekken zien na de behandeling.
  • Alcantara reiniger met een stoomreiniger is af te raden! Hierdoor kan de alcantara gaan lubberen. Door de hitte van de stoom kan de stof zelfs gaan smelten. 
  • Gebruik onze Mister KOOL`s vlekkenspray. Borstel met een zachte borstel het gebied zachtjes. 

 

Heb je een specifieke vraag over het reinigen van alcantara? De specialisten van Mister Kool’s staan graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Geschikte producten om alcantara stof mee te reinigen

Wanneer je een alcantara stof gaat schoonmaken dan is het belangrijk dat je de juiste producten gebruikt. Hiervoor kun je het volgende product gebruiken.

Vlekkenspray

De Mister KOOL`s Vlekkenspray is geschikt voor tapijt en meubelstoffen. Met dit professionele reinigingsproduct kunt u direct zelf aan de slag. Verwijdert de meest voorkomende vlekken. Let op niet geschikt voor zijde!

Bestel hier

Zelf alcantara reinigen of laten doen?

Wij adviseren om je alcantara te laten reinigen door vakkundige mensen. We zien helaas regelmatig dat er onherstelbare schade aangericht wordt aan de stof die niet meer te behandelen is. Door onze professioneel reiniging wordt het huidvet echt verwijderd op de stof en niet uitgesmeerd. Zou je graag een afspraak willen maken om je alcantara te laten reinigen? Maak online een afspraak

Waarom je alcantara laten reinigen door Mister Kool’s?

Ons team bestaat uit ervaren reiniging- en onderhoudsspecialisten. Elke specialist is voorzien van de benodigde kennis zodat ze jouw alcantara goed kunnen reinigen. Sinds 1996 is Mister KOOL`s gespecialiseerd in het reinigen van alcantara. Voor meer informatie kan je ten alle tijden contact met ons opnemen. 

Bel mij terug

Wil je graag teruggebeld worden door een van onze specialisten? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam